Η οργισμένη απάντηση Τραμπ στον Τίλερσον που τον αποκάλεσε ηλίθιο

ΤΡΑΜΠ
Διαβάστε επίσης

Την έντονη αντίδραση του Ντόναλντ Τραμπ προκάλεσε δημοσίευμα του NBC News, σύμφωνα με το οποίο ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ,Ρεξ Τίλερσον τον αποκάλεσε «ηλίθιο» και απείλησε μία παραίτηση εξαιτίας των διαφορών του με τον Αμερικανό πρόεδρο. Από την πλευρά του ο Τίλερσον, παρότι στην αρχή απέφυγε να σχολιάσει το δημοσίευμα, εν συνεχεία το διέψευσε.

Σύμφωνα με το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο, που επικαλέστηκε πολλούς υψηλόβαθμους αξιωματούχους της αμερικανικής διοίκησης, ο τον επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας, μετά το τέλος μίας συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Πεντάγωνο το καλοκαίρι, αποκάλεσε τον Ντόναλντ Τραμπ «ηλίθιο» και απείλησε με παραίτηση την ίδια περίοδο εξαιτίας των βαθιών διαφορών με τον Αμερικανό πρόεδρο.
Μάλιστα όπως υποστηρίζει το NBC News ο αντιπρόεδρος Μάικ Πενς συναντήθηκε με τον επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας λίγες ημέρες μετά την θυελλώδη αυτή συνεδρίαση που έγινε την 20η Ιουλίου προκειμένου να του ζητήσει να επιδεικνύει μεγαλύτερο σεβασμό απέναντι στον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Παλαιότερα άρθρα: