Η ψήφιση των προαπαιτούμενων δεύτερη ψήφος εμπιστοσύνης για την κυβέρνηση

vouli
Διαβάστε επίσης

Σήμερα κατατίθεται στη Βουλή το πρώτο νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα το οποίο αναμένεται να αποτελέσει δεύτερη ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση αφού δεν θα υπάρξουν καθόλου διαρροές από την κυβερνητική πλειοψηφία.

«Δεν είναι βαρίδια οι διαφορετικές απόψεις και προσεγγίσεις στο κόμμα» δήλωσε ο νέος γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά».

Υπογράμμισε ότι «το κόμμα είναι δημοκρατικό και γίνεται κάθε φορά προσπάθεια να υπάρχουν συμπτώσεις απόψεων», ενώ συμπλήρωσε πως «όλοι οι σύντροφοι θα συνεισφέρουν στο πολιτικό πλαίσιο που έχει καθοριστεί».

Εκτίμησε ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την ψηφοφορία του πολυνομοσχέδιου με τα προαπαιτούμενα στη Βουλή, ενώ σε ό,τι αφορά το ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση είπε πως είναι προφανές πως η κυβέρνηση έχει παγώσει το μέτρο και προσπαθεί να βρει ισοδύναμα.

Το κλίμα που επικράτησε στη διήμερη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ήταν καθόλα θετικό, αφού δεν παρατηρήθηκαν εντάσεις ή διαφωνίες. Μοναδική εξαίρεση η αντιπαράθεση του πρώην με τον νυν υπουργό Παιδείας με αφορμή το νομοσχέδιο Μπαλτά, το οποίο αποφασίστηκε να συζητηθεί αναλυτικώς στην Πολιτική Γραμματεία από κοινού με τον Τομέα Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Παλαιότερα άρθρα: