Η SONY απαιτεί από το Twitter να απαγορεύσει τη δημοσίευση διαρροών

SONY LOGO
Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Los Angeles Times, η Sony απαίτησε από το Twitter να εμποδίσει τους χρήστες του από τη μετάδοση πληροφοριών που διέρρευσαν μετά την επίθεση χάκερ στα συστήματά της.

Μάλιστα, η ιαπωνική εταιρεία προειδοποιεί ότι θα επιχειρήσει να καταστήσει υπεύθυνη τη δημοφιλή υπηρεσία micro-blogging για τη ζημιές που υφίσταται, από τη δημοσιοποίηση αυτών των πληροφοριών.

Με επιστολή του, νομικός σύμβουλος της Sony ζητά από το Twitter να λάβει μέτρα για να αποτρέψει τους την πρόσβαση σε πληροφορίες που διέρρευσαν και να μεριμνήσει για την καταστροφή όλων των σχετικών αντιγράφων που έχει στην κατοχή του.

Παρόμοιο αίτημα εστάλη και σε αμερικανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένων των Los Angeles Times, με στόχο να αποτραπεί η δημοσίευση σχετικού περιεχομένου.

Η Sony ζήτησε επίσης ότι το Twitter να αναστείλει τη λειτουργία του λογαριασμού @bikinirobotarmy, μέσω του οποίου έχουν δημοσιευτεί εικόνες από μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που διέρρευσαν μετά από την επίθεση, καθώς και άλλους λογαριασμούς που έχουν παρόμοια δραστηριότητα.

Παλαιότερα άρθρα: