Η σούπερ σταρ του YouTube αποκτά δική της σειρά στο Netfflix (ΒΙΝΤΕΟ)

b68a9a1bf5ec8b5b61338147d0d36cf9_XL
Διαβάστε επίσης

Μια από τις πιο δημοφιλείς προσωπικότητες του YouTube, η Μιράντα Σινγκς, έκλεισε συμφωνία με την πλατφόρμα Netflix για μια σειρά οκτώ επεισοδίων.

Η Μιράντα είναι αστέρι πρώτου μεγέθους με 5,8 εκατομμύρια συνδρομητές, περισσότερες από 823 εκατομμύρια θεάσεις και στο Twitter –κρατηθείτε- έχει 2,19 εκατομμύρια ακολούθους.

H κωμικός Κολίν Μπέιλιντζερ Έβανς, όπως είναι το πραγματικό όνομα της Μιράντα Σινγκς, όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά «Haters Back Off» (Μισητές κάντε πίσω).

Στα βίντεο της η ιντερνετική Μιράντα είναι μια ατάλαντη, εγωπαθής, νάρκισσος, περίεργη και εκκεντρική περσόνα που τραγούδα και χορεύει απαίσια, αλλά η ίδια έχει αντίθετη άποψη για τον εαυτό της και παραδίδει «tutorials», αναλύει τα τρέχοντα γεγονότα, τα οποία παρανοεί, συνεργάζεται με άλλους YouTubers και κομπάζει για τους επικριτές της διαβάζοντας hate mail που λαμβάνει. Στους μισητές της με το σλόγκαν«Haters Back Off».

Η Έβανς δημιούργησε τον χαρακτήρα για να σατιρίσει τους «κακοφωνίξ» αλαζόνες τραγουδιστές, οι οποίοι πιστεύουν ότι ανεβάζοντας τα βίντεο τους στο YouTube θα καταφέρουν να μπουν στη βιομηχανία του θεάματος.

Παλαιότερα άρθρα: