Η Σούζαν Σάραντον θα παίξει την σχιζοφρενή μητέρα της Μονρόε σε νέα τηλεοπτική σειρά

MONROE-SARADON
Διαβάστε επίσης

Η ζωή της Μέριλιν Μονρόε έχει γίνει θέμα βιβλίων, ντοκιμαντέρ, κινηματογραφικών και τηλεοπτικών μεταφορών. Μια νέα τηλεοπτική μεταφορά, με τίτλο Marilyn, ετοιμάζεται αυτή τη φορά για το Lifetime, με το πρώτο μεγάλο όνομα να έχει ήδη κλείσει στο καστ. Η Σούζαν Σάραντον θα είναι μία εκ των πρωταγωνιστών της νέας σειράς, καθώς θα υποδυθεί το ρόλο της παρανοϊκής μητέρας της Μέριλιν.

Πρόκειται για έναν απαιτητικό ρόλο, ικανό να κεντρίσει το ενδιαφέρον της βραβευμένης με Οσκαρ για την ερμηνεία της στο Dead Man Walking, Σάραντον. Η ιστορία της Γκλάντις Μπέικερ ήταν μυθιστορηματική όσο και τραγική, από την αρχή μέχρι το τέλος της.

Η Μπέικερ γεννήθηκε σε μια οικογένεια με πλούσιο ιστορικό σχιζοφρένειας. Είδε τη σχιζοφρενή μητέρα της να αυτοκτονεί μπροστά στα μάτια της, τον πατέρα της να πεθαίνει μες στην παράνοια που του είχε προκαλέσει η σύφιλη και τον αδερφό της να αυτοκτονεί επίσης -κρεμάστηκε- σε άσυλο ψυχοπαθών.

Η ψυχική της υγεία αντιμετώπιζε μεγάλα σκαμπανεβάσματα και τελικά διαγνώστηκε κι η ίδια με ψυχοπάθεια. Διένυσε μια άγρια νεότητα μέχρι να μεταμορφωθεί σε αφοσιωμένη Χριστιανή, που πίστευε πως το σεξ είναι σατανικό. Το μήνυμα που ήθελε να περάσει στην κόρη της είναι ότι το σεξ είναι το απόλυτα κακό και θα πρέπει να αποφεύγεται με οποιοδήποτε κόστος. Το κοριτσάκι, βέβαια, που μεγάλωσε με αυτές τις συμβουλές της μαμάς, σε ένα από τα μυθιστορηματικά παράδοξα της μοίρας, εξελίχθηκε στο πλέον διαχρονικό και αξεπέραστο σύμβολο του σεξ στο σινεμά.

Η σειρά, η οποία θα έχει διάρκεια τεσσάρων ωριαίων επεισοδίων, θα βασιστεί στο βιβλίο του Τζ. Ράντι Ταραμπορέλι «Η μυστική ζωή της Μέριλιν Μονρόε» και η προβολή της προορίζεται για τον επόμενο χρόνο. Η ηθοποιός που θα υποδυθεί τη Μέριλιν ακόμα αναζητείται, ενώ όπως αναφέρει η Daily Mail μια καλή υποψήφια θα μπορούσε να είναι η πραγματική κόρη της Σάραντον, επίσης ηθοποιός, Εύα Αμούρι.

Παλαιότερα άρθρα: