Η τραγική ιστορία του αθλητή που έχασε τη μητέρα του στην καραμπόλα της Εγνατίας

eyaggelopoulos
Διαβάστε επίσης

Θλίψη επικρατεί τις τελευταίες ώρες στις τάξεις του Φίλιππου Βέροιας για την τραγική ιστορία του 23χρονου τερματοφύλακα της ομάδας του χάντμπολ Χρήστου Ευαγγελόπουλου, ο οποίος ενεπλάκη στην πολύνεκρη καραμπόλα στην Εγνατία.

Αν και ο 23χρονος γλίτωσε μόνο με κατάγματα, η μητέρα του δεν είχε την ίδια τύχη. Η άτυχη γυναίκα, η οποία καθόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαινε ο Ευαγγελόπουλος και ο πατέρας του, σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια της καραμπόλας.

Η ιστορία γίνεται ακόμα πιο τραγική καθώς όπως δηλώνει o προπονητής του 23χρονου Γιώργος Τραπενζαλίδης η οικογένεια Ευαγγελόπουλου ταξίδευε στο Αίγιο προκειμένου να τακτοποιήσει κάποια θέματα με το ΤΕΙ στο οποίο σπουδάζει ο Χρήστος.

«Από όσο γνωρίζω εξαρχής το παιδί έχει κατάγματα και σπασίματα στα πλευρά του, του γίνονται εξετάσεις για να δούμε πως θα προχωρήσουμε παρακάτω. Το δυσάρεστο είναι πως η μητέρα του απεβίωσε. Δυστυχώς πηγαίνανε στο Αίγιο για να κανονίσουν κάποια θέματα του νεαρού με το ΤΕΙ του και δεν τα κατάφεραν» δηλώνει ο κ. Τραπενζαλίδης.

Παλαιότερα άρθρα: