Η Τζολί φωτογραφίζεται στη Ναμίμπια και στέλνει ένα δυνατό μήνυμα

1266248_aj1_-3-
Διαβάστε επίσης

Μία επιστολή από τη Ναμίμπια έγραψε η Αντζελίνα Τζολί για το επετειακό τεύχος των 150 χρόνων του Harper’s Bazaar, που θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο και φυσικά έβγαλε και μία σειρά από φωτογραφίες.

Σύμφωνα με το Page Six η φωτογράφιση της σούπερ σταρ έγινε σε ένα καταφύγιο για άγρια ζώα το οποίο ανήκει σε φίλους της, και η ηθοποιός ποζάρει με τρία ορφανά τσιτάχ (γατόπαρδος) που διασώθηκαν και ανατράφηκαν με την οικονομική στήριξη της Τζολί και του ιδρύματός της.

Η Τζολί γράφει: «Η Ναμίμπια αντιπροσωπεύει όχι μόνο τους δεσμούς της οικογένειας και της φιλίας, αλλά και την προσπάθεια για την ισορροπία μεταξύ ανθρώπων και περιβάλλοντος, που είναι τόσο κρίσιμη για το μέλλον μας».

«Οι γυναίκες συγκαταλέγονται στους φτωχότερους του πλανήτη, όταν καταστρέφεται το περιβάλλον. Για παράδειγμα όταν καταστρέφονται τα αποθέματα ψαριών, όταν λαθροκυνηγοί σκοτώνουν τα άγρια ζώα ή ισοπεδώνονται τα τροπικά δάση, αυτό βαθαίνει τη φτώχεια τους. Η εκπαίδευση των γυναικών και η υγεία τους είναι τα πρώτα που βάλλονται», λέει σε άλλο σημείο η Τζολί.   Επίσης επισημαίνει τη σημασία του να έχει κανείς το θάρρος της γνώμης του και να υπερασπίζεται τα πιστεύω του. «Αν υπάρχει κάτι που μου δίδαξαν οι εμπειρίες της ζωής μου, αυτό είναι πως σε χαρακτηρίζουν μόνο αυτά που υπερασπίζεσαι και όσα καταπολεμάς. Κι όπως λένε, ποτέ δεν είσαι χαμένος αν διακρίνεις το μονοπάτι σου στον ορίζοντα», σημειώνει στην επιστολή της.

1266247_aj1_-2-
1266280_ξγ, (1)1266246_aj1_-1-

 

 

Παλαιότερα άρθρα: