Η χήρα του Ρόμπιν Γουίλιαμς αποκαλύπτει: Αν δεν αυτοκτονούσε είχε τρία χρόνια ζωής

5ba3507f1a8d37b72e6fc48c1c1b0767_XL
Διαβάστε επίσης

«Η κατάθλιψη ήταν ένα από τα σχεδόν πενήντα συμπτώματα που είχε. Και ήταν ένα από τα μικρά», υποστηρίζει η χήρα του Ρόμπιν Γουίλιαμς, περίπου ένα χρόνο αφότου ο ηθοποιός έβαλε τέλος στη ζωή του, ενώ προσθέτει πως, αν δεν αυτοκτονούσε, θα ζούσε το πολύ άλλα τρία χρόνια, λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε!

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Good Morning America» του τηλεοπτικού δικτύου ABC, η Σούζαν Γουίλιαμς αποκάλυψε για πρώτη φορά τα προβλήματα που αντιμετώπιζε ο 63χρονος κωμικός, ο οποίος απαγχονίστηκε, τον Αύγουστο του 2014, στο σπίτι τους.

«Δεν σκότωσε η κατάθλιψη τον Ρόμπιν… Όλο αυτό τον χρόνο προσπάθησα να καταλάβω τι ακριβώς τον σκότωσε, με τι «παλεύαμε»», είπε η χήρα του ηθοποιού και εξομολογήθηκε ότι έπασχε επίσης από άνοια με σωμάτια του Λούι, μια ασθένεια που προκαλεί σταδιακή έκπτωση της νοητικής λειτουργίας. «Αν ο Ρόμπιν ήταν τυχερός, μπορεί να ζούσε ίσως για άλλα τρία χρόνια. Και θα ήταν σκληρά χρόνια. Και υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να ήταν ακινητοποιημένος», πρόσθεσε!

Με δάκρια στα μάτια, η Σούζαν Γουίλιαμς περιέγραψε και την τελευταία συζήτηση που είχε με τον αγαπημένο της, λίγες ώρες πριν εκείνος βάλει τέλος στη ζωή του: «με ρώτησε αν ήθελα να μου κάνει μασάζ στα πόδια. Του είπα «είμαι εντάξει γλυκέ μου, δεν θέλω. Δεν χρειάζεται να το κάνεις απόψε»… Δεν θα ξεχάσω ποτέ το βλέμμα του, επειδή εκείνος ήθελε να μου κάνει μασάζ! Έφυγε από το δωμάτιο και ξαναγύρισε αρκετές φορές. Την τελευταία φορά μου είπε «καληνύχτα αγάπη μου!». Του απάντησα «καληνύχτα αγάπη μου»».

Παλαιότερα άρθρα: