Η Ζωή κάνει τη σύγκρουση μετωπική με ΣΥΡΙΖΑ και προσωπική με Αλέξη

Zoi-Konstantopoulou
Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Μπαλτάς

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου επιτέθηκε εχθές στον Αλέξη Τσίπρα σε προσωπικό επίπεδο, αφού παρομοίωσε τη στάση του με εκείνη του δικτάτορα Παπαδόπουλου, όπως επεσήμανε «ήθελε να βάλει την Ελλάδα στο γύψο».
Πιο συγκεκριμένα η Ζωή Κωνσταντοπούλου σημείωσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας «Νομοθετούσε και καταργούσε νόμους και διατάξεις κατά παραγγελία των δανειστών. Αυτό ήταν μια πλήρης κατάλυση της δημοκρατίας και δεν μπορεί να λέει ένας πρωθυπουργός ότι είναι για το καλό μας. Αυτό είναι λίγο σαν τον γύψο του Παπαδόπουλου» ανέφερε μιλώντας στα Παραπολιτικά FM.

Στην ίδια συνέντευξη η Ζωή Κωνσταντοπούλου, αναφερόμενη στην κριτική που δέχεται από πρώην συντρόφους της, κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα και «τους συν αυτώ να βγαίνουν να τα λένε επώνυμα». Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αναφέρθηκε στην κριτική και τις επιθέσεις που έχει δεχθεί με φορτισμένες λέξεις και φράσεις. «Έφτασαν στο σημείο να με ταυτίσουν με την Χρυσή Αυγή. Έφτασαν να χτυπούν όλη μου την οικογένεια. Εξελισσόταν στην Βουλή ένα καθημερινό bullying. Δούλευα 20 ώρες το 24ωρο και δεν θα το ενέτασσα αυτό σε προσωπική στρατηγική. Δεν θεωρώ ότι έκανα επαναστατική γυμναστική αλλά τήρησα τον κανονισμό της Βουλής» δήλωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ενώ πρώτα είχε αναφερθεί στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Φίλη ως τον άνθρωπο που «υποδαύλισε» τις σε βάρος της επιθέσεις επαναλάμβανοντας τη φράση ότι «ο πόλεμος αυτός είχε χαρακτηριστικά δολοφονίας προσωπικότητας».
Πέρα όμως από την προσωπική επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου επιλέγει μία μετωπική σύγκρουση και με το ΣΥΡΙΖΑ, αφού πλέον δεν αναγνωρίζει καν την ύπαρξή του. «Το κόμμα που με πρότεινε δεν υπάρχει πια. Παραβιάστηκαν όλες οι συλλογικές αποφάσεις, όλες οι συλλογικές διαδικασίες», ανέφερε για να προσθέσει αμέσως μετά ότι «αν βγει πρώτο θα είναι η αποθέωση της εξαπάτησης του ελληνικού λαού».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ένα από τα πουλέν της Λαϊκής Ενότητας που αναλαμβάνει να κρατά το μέτωπο εναντίον της παλιάς της πολιτικής στέγης, αφού κύρια πηγή ψήφων προς το κόμμα της αποτελεί η αποσυσπείρωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Παλαιότερα άρθρα: