Η Μελάνια στο Τέξας – Πρώτα ψηλοτάκουνα, μετά αθλητικά

newego_LARGE_t_1101_54960572_type13145
Διαβάστε επίσης

Ο αμερικανός πρόεδρος είχε στο πλευρό του στο Τέξας την πρώτη κυρία Μελάνια Τραμπ, η οποία έγινε νωρίτερα σήμερα στόχος χλευαστικών σχολίων στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης επειδή επιβιβάστηκε στο ελικόπτερο που θα μετέφερε το ζεύγος στη βάση Άντριους όπου περίμενε το προεδρικό αεροσκάφος για να αναχωρήσει για την πλημμυρισμένη περιοχή φορώντας ψηλοτάκουνα, μπουφάν αεροπόρου και γυαλιά ηλίου κάτω από την ομπρέλα της. Τελικά η κυρία Τραμπ άλλαξε τα ψηλοτάκουνα με αθλητικά παπούτσια.

Ξεκίνησε με γόβα στιλέτο, η εμφάνισή της έγινε viral σε ελάχιστο χρόνο με δεδομένο ότι ήταν η πλέον ακατάλληλη επιλογή παπουτσιών για να πάει κανείς σε περιοχή που πλήττεται από πλημμύρες, αλλά όταν κατέβηκε από το αεροπλάνο στο Τέξας, η Μελάνια Τραμπ είχε εντελώς διαφορετικό λουκ: Το μιλιτέρ τζάκετ, τα τύπου top gun γυαλιά και το μαύρο μπλουζάκι είχαν αντικατασταθεί εν πτήσει.

Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, που συνοδεύει τον σύζυγό της στις περιοχές που πλήττει ο τυφώνας Χάρβεϊ φόρεσε λευκό πουκάμισο με σηκωμένο το γιακά, μαύρο skinny παντελόνι και λευκά αθλητικά παπούτσια. Λεπτομέρεια: Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ φορούσε τζόκεϊ που ανέγραφε την ιδιότητά της – FLOTUS (Firts Lady of The Unided States), ενώ αντίστοιχα ο Ντόναλντ Τραμπ φορούσε επίσης τζόκεϊ που ανέγραφε USA.

Nωρίτερα, είχε γίνει χαμός στα social media με την επιλογή της Μελάνια να αναχωρήσει από τον Λευκό Οίκο για τις πλημμυροπαθείς περιοχές με γόβες- στιλέτο.

ImageHandler

Παλαιότερα άρθρα: