Η Thomas Cook ψηφίζει και φέτος Ελλάδα

tourismos1
Διαβάστε επίσης

Ένας από τους μεγαλύτερους tour operators στην Ευρώπη, η εταιρεία Thomas Cook, ψηφίζει και φέτος Ελλάδα, έστω και στη δεύτερη θέση παγκοσμίως, για τις καλοκαιρινές διακοπές των πελατών της.

Σύμφωνα με τη βρετανική εταιρεία η Ελλάδα βρίσκεται στην δεύτερη θέση της λίστας με τους πέντε κορυφαίους καλοκαιρινούς προορισμούς.

Οι κρατήσεις σε ξενοδοχεία μόνο για ενήλικες στην Ελλάδα αυξήθηκαν κατά 5% φέτος και αντιπροσωπεύουν πλέον το 64% του συνόλου των κρατήσεων για το καλοκαίρι του 2018.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Ισπανία, συμπεριλαμβανομένης της ηπειρωτικής χώρας, των Βαλεαρίδων και των Κανάριων Νησιών, είναι ο κορυφαίος καλοκαιρινός προορισμός του Thomas Cook.

Ωστόσο, η Τουρκία, που βρίσκεται στην 3η θέση μετά την Ελλάδα, ξεπερνάει σε πωλήσεις την ηπειρωτική Ισπανία και τα Κανάρια Νησιά μαζί. Η αύξηση των πακέτων διακοπών για Τουρκία κυμαίνεται στο 84% σε σχέση με πέρυσι.

Σύμφωνα με τον Thomas Cook, η επιτυχία της Τουρκίας οφείλεται στις χαμηλές τιμές και την ποιότητα των ξενοδοχείων all inclusive, και το κοινό που την επιλέγει αυτό το καλοκαίρι είναι κυρίως οικογένειες –φθάνουν το 61% των κρατήσεων οργανωμένων διακοπών στη χώρα.

Οι πέντε κορυφαίοι προορισμοί για το καλοκαίρι του 2018:

  1. Ισπανία (ηπειρωτική Ισπανία, Βαλεαρίδες και Κανάριοι Νήσοι)
  2. Ελλάδα
  3. Τουρκία
  4. ΗΠΑ
  5. Καραϊβική
Παλαιότερα άρθρα:

Σχολιάστε