Ιστοσελίδα ερωτικών γνωριμιών δίνει έκπτωση στους βουλευτές για να «ξεδίνουν»

5e3af3586ad2b21bec0f42c8661e56c3_XL
Διαβάστε επίσης

Ιστοσελίδα ερωτικών γνωριμιών προσφέρει στους βουλευτές της Βραζιλίας συνδρομή με έκπτωση 70% ώστε να «ξεδίνουν» ιντερνετικά αντί να σπέρνουν το χάος στο Κοινοβούλιο.

Προτάσσοντας την ανησυχία του για το πού οδεύει το πολιτικό κλίμα στη χώρα, ο δικτυακός τόπος γνωριμιών λέει ότι «αυτή η εκστρατεία έχει ως στόχο να ξεδίνουν οι βουλευτές και να σταματήσουν να τα κάνουν λίμπα» στη Βουλή.

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, από την περασμένη Παρασκευή το Κοινοβούλιο της Βραζιλίας εξετάζει την πρόταση για την αποπομπή της προέδρου Ντίλμα Ρουσέφ και η χώρα έχει βυθιστεί σε άνευ προηγούμενου πολιτική κρίση με αφορμή το τεράστιο σκάνδαλο διαφθοράς με επίκεντρο την κρατική πετρελαϊκή εταιρεία Petrobras. Εκτιμάται ότι τουλάχιστον 34 βουλευτές και γερουσιαστές εμπλέκονται στην υπόθεση αυτή.

Ο ιστότοπος, που επιτρέπει στους χρήστες να κλείνουν ραντεβού μεταξύ τους αλλά και να ανεβάζουν φωτογραφίες και βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου, προσφέρει σε όλους τους βουλευτές που θα χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες του έκπτωση 70%.

«Αρκεί να μας δώσουν τον αριθμό καταχώρισής τους στο Ανώτατο Εκλογοδικείο» εξηγεί εκπρόσωπος της σελίδας.

Παλαιότερα άρθρα: