Κ. Μητσοτάκης: «Στο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ δεν πραγματοποιήθηκε καμία εκλογική διαδικασία»

mits01
Διαβάστε επίσης

Στη διάλυση της ΟΝΝΕΔ προχωρά ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τα όσα έγιναν το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη, λέγοντας πως μετά το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας θα γίνει επανίδρυση της Νεολαίας του κόμματος.

Ο κ. Μητσοτάκης τονίζει πως «η πολιτική πρόταση της Νέας Δημοκρατίας αφορά και απευθύνεται πρώτα από όλα στη νέα γενιά, αυτήν που αποζητά την αλήθεια και εμπνέεται από τις αξίες της ελευθερίας, της αλληλεγγύης και της αξιοπρέπειας». Ξεκαθαρίζει, όμως, πως «οι εικόνες απαξίωσης της ΟΝΝΕΔ στο Συνέδριο της ιστορικής νεολαίας της παράταξης εκπέμπουν παρακμή και τέλος εποχής».

«Στο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ δεν πραγματοποιήθηκε καμία εκλογική διαδικασία. Κατά συνέπεια δεν θα συμμετέχουν στο Συνέδριο του Κόμματος αντιπρόσωποι από το Συνέδριο της Νεολαίας. Οι ευθύνες για αυτήν την απαράδεκτη κατάσταση θα αποδοθούν άμεσα, όπως ορίζει το καταστατικό» συνεχίζει ο κ. Μητσοτάκης προχωρώντας αμέσως μετά το Συνέδριο της ΝΔ στην επανίδρυση της κομματικής οργάνωσης της ΝΔ.

«Τιμούμε την ιστορία της ΟΝΝΕΔ. Δίνουμε ισχυρή προοπτική στη σχέση μας με τους νέους και για αυτό προχωράμε αμέσως μετά το Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην επανίδρυση της ΟΝΝΕΔ. Η ΟΝΝΕΔ μετά την επανίδρυσή της θα είναι μια σύγχρονη, δημιουργική πολιτική νεολαία, ανοιχτή σε όλους τους νέους, συλλογική χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις, ομάδες και ομαδάρχες, μια νεολαία που θα προβάλλει και θα υπηρετεί ιδέες και πολιτικές υπέρ των νέων, της κοινωνίας και της πατρίδας μας».

Παλαιότερα άρθρα: