«Καψόνι» στον Καψή κάνουν οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ

12479-25274-27224
Διαβάστε επίσης

Ένα πολύ μεγάλο “αγκάθι» βασανίζει την κυβέρνηση και τον νεότευκτο υφυπουργό δημόσιας ραδιοτηλεόρασης τις τελευταίες ώρες: «Πώς θα βγουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ από το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής».

Ο Γιάννης Στουρνάρας κάλεσε για πολλοστή φορά τους απολυμένους να «εκκενώσουν» τον χώρο, όμως όλα δείχνουν ότι απευθύνεται σε ώτα μη ακουόντων.

Βλέπετε, ο υπουργός Οικονομικών έκανε το λάθος να καταβάλει στους εργαζόμενους -προτού καν προχωρήσει σε κάποια υποτυπώδη συμφωνία μαζί τους- δύο μισθούς ως προκαταβολή της αποζημίωσής τους κι ενώ η ΕΡΤ βρισκόταν υπό κατάληψη.

Τώρα, ο Παντελής Καψής προσπαθεί να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά. Όμως το πρόβλημά του είναι η αδιαλλαξία των εργαζομένων -καταληψιών οι οποίοι ζητούν τον ουρανό με τα άστρα προκειμένου να δεχθούν να εγκαταλείψουν το κτίριο. Ήδη η πρώτη συνάντηση του υφυπουργού με τους εργαζόμενους κατέληξε σχεδόν σε ναυάγιο.

Στο μεταξύ οι …μπάρες που διαδέχτηκαν το μαύρο στις συχνότητες της ΕΡΤ εξακολουθούν να θυμίζουν ότι η δημόσια ραδιοτηλεόραση παραμένει για 17 και πλέον ημέρες κλειστή…

Παλαιότερα άρθρα:

Σχολιάστε