Καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση 6χρονης στο νοσοκομείο Νίκαιας

paido martiria
Διαβάστε επίσης

Ένορκη Διοικητική Εξέταση έχει διατάξει ο διοικητής του Γενικού Κρατικού Νίκαιας μετά την καταγγελία μητέρας για σεξουαλική παρενόχληση της 6χρονης κόρης της, που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, από άγνωστο άνδρα.

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας στην πρωινή εκπομπή του Ant1, τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας άγνωστος μπήκε σε θάλαμο της παιδιατρικής κλινικής στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, κατευθύνθηκε στο κρεβάτι όπου κοιμόταν ένα 6χρονο κοριτσάκι και το παρενόχλησε.

Τον άνδρα αντιλήφθηκαν δύο μητέρες που βρίσκονταν στο θάλαμο. Η μητέρα του παιδιού κατήγγειλε το περιστατικό στο τοπικό αστυνομικό τμήμα αλλά, όπως είπε, δεν υπέβαλε μήνυση καθώς της ζητήθηκε να πληρώσει παράβολο 50 ευρώ, ποσό που δεν είχε, καθώς τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της είναι άνεργοι.
Ο κ. Πεταλάς, διοικητής του νοσοκομείου της Νίκαιας μιλώντας στην ίδια εκπομπή επιβεβαίωσε το περιστατικό προσθέτοντας πως για το συμβάν έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση.
Ο διοικητής τόνισε ότι το νοσηλευτικό προσωπικό ειδοποίησε την ασφάλεια και ότι ο παιδόφιλος όταν κατάλαβε ότι έγινε αντιληπτός εξαφανίστηκε από το νοσοκομείο. Ωστόσο, η μητέρα του παδιού ισχυρίζεται ότι το περιστατικό δεν αντιμετωπίστηκε με τη σοβαρότητα που θα έπρεπε.
Όπως καταγγέλλεται, το συμβάν εγείρει σοβαρά ερωτήματα για την ασφάλεια του νοσοκομείου καθώς ο άγνωστος κατάφερε να φτάσει στο δωμάτιο του παιδιού στις 04.30 τα ξημερώματα και μάλιστα κατά τη διάρκεια γενικής εφημερίας.

πηγή: Έθνος

Παλαιότερα άρθρα: