Κεντροαριστερά: Πού και πώς θα ψηφίσετε-Όλα τα εκλογικά κέντρα

E5FE2CD83CACF0BCE44971C08E00E505
Διαβάστε επίσης

Σήμερα Κυριακή 12 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί ο α’ γύρος των εκλογών για την ανάδειξη του προέδρου του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς. Με τον β΄ γύρο να είναι προγραμματισμένος  για την αμέσως επόμενη Κυριακή, 19 Νοεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι υποψήφιοι για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς είναι:Νίκος Ανδρουλάκης, Kωνσταντίνος Γάτσιος, Φώφη Γεννηματά, Σταύρος Θεοδωράκης, Γιώργος Καμίνης, Γιάννης Μανιάτης, Απόστολος Πόντας, Γιάννης Ραγκούσης,   Δημήτρης Τζιώτης.

Ο β’ γύρος θα διενεργηθεί εφόσον κανένας υποψήφιος δεν συγκεντρώσει ποσοστό 50%+1 ψήφο. Η επαναληπτική ψηφοφορία θα αφορά τους δύο πρώτους υποψήφιους και νικητής θα είναι εκείνος που θα πλειοψηφήσει.

Η ψηφοφορία θα διενεργηθεί από τις 08:00 έως τις 20:00 και τις δύο Κυριακές. Οι ώρες διεξαγωγής της ψηφοφορίας στα εκλογικά κέντρα εξωτερικού θα ανακοινωθούν με ειδική εγκύκλιο της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας.

Το σύνολο των εκλογικών κέντρων ανά την Επικράτεια, αλλά και οι κάλπες στο εξωτερικό, που αποφάσισε η επιτροπή υπό τον καθηγητή Νίκο Αλιβιζάτο, κοινοποιήθηκε από το ΠΑΣΟΚ, εν όψει της εκλογής προέδρου του νέου φορέα της κεντροαριστεράς.

Ο πίνακας με τα εκλογικα κεντρα.

Παλαιότερα άρθρα:

Σχολιάστε