Κι όμως! «Έρχεται» νέα ιστορία του Harry Potter

harry-potter-and-the-prisoner-of-azkaban-original
Διαβάστε επίσης

Η συγγραφέας των βιβλίων Harry Potter, Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, αποφάσισε να επαναφέρει στο προσκήνιο τους πρωταγωνιστές του πιο επυτυχημένου βιβλίου, με μια νέα ιστορία.

Σύμφωνα με το newsbomb.gr, Οι λάτρεις των βιβλίων Χάρι Πότερ έχουν κάθε λόγο να χαίρονται, καθώς μετά από 7 χρόνια θα έχουν τη δυνατότητα να διαβάσουν και πάλι τις περιπέτειες των ηρώων της σχολής μαγείας.

Η δημοσίευση έχει προαναγγελθεί για την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου, ημέρα της γιορτής του Halloween, ως δώρο-έκπληξη στα εκατομμύρια φίλους του Χάρι Πότερ ανά τον κόσμο και θα αναρτηθεί στον ιστότοπο της Ρόουλινγκ, Pottermore.

Η ιστορία της Βρετανίδας συγγραφέως θα επικεντρωθεί στη Ντολόρες Άμπριτζ, την κακιά μάγισσα – καθηγήτρια του Χόγκουαρτς που έκανε την εμφάνισή της στο σύμπαν του Χάρι Πότερ στον τόμο «Ο Χάρι Πότερ και το Τάγμα του Φοίνικα».

Η ιστορία θα παρουσιάσει το παρελθόν της μάγισσας Άμπριτζ προτού καταλήξει στο Χόγκουαρτς, «Η Άμπριτζ είναι όχι μόνο ένα από τα πιο μοχθηρά πλάσματα στο Χόγκουαρτς, αλλά και το μόνο πρόσωπο πέρα από τον λόρδο Βάλντεμορτ που άφησε μόνιμο σημάδι στον Χάρι Πότερ».

Η ιστορία θα έχει έκταση 1.700 λέξεων και θα αποκαλύπτει πολλές λεπτομέρειες από το παρελθόν της Άμπριτζ.

Μετράμε ήδη αντίστροφα!

Παλαιότερα άρθρα: