Κλειδώθηκε μέσα σε βιβλιοπωλείο και χρησιμοποίησε το Twitter για να βγει!

bookstore lock twitter
Διαβάστε επίσης

Αμερικανός τουρίστας που βρέθηκε κλειδωμένος σε κεντρικό βιβλιοπωλείο του Λονδίνου για δύο ώρες κατάφερε να βγει, χρησιμοποιώντας το Twitter.

Ο Ντέιβιντ Ουίλις από το Ντάλας μάλλον δεν βρήκε ρομαντική την προοπτική να περάσει ένα ολόκληρο βράδυ περικυκλωμένος από δεκάδες βιβλία.

Το βράδυ της Πέμπτης ανέβασε στο Twitter μήνυμα που έγραφε ότι βρέθηκε κλειδωμένος στο βιβλιοπωλείο στην πλατεία Τραφάλγκαρ. Ο άνδρας μπήκε στο βιβλιοπωλείο λίγο πριν το κλείσιμο και ανέβηκε στον επάνω όροφο.

Φαίνεται ότι πέρασε απαρατήρητος από το προσωπικό γιατί όταν κατέβηκε ένα τέταρτο αργότερα, βρήκε τις πόρτες κλειδωμένες.

Αμέσως έσπευσε να μοιραστεί την περιπέτειά του στο Twitter. Μέχρι να πάει κάποιος στο βιβλιοπωλείο να τον βγάλει, το συγκεκριμένο «τιτίβισμα» έγινε retweet περίπου 6.000 φορές.

Μία ώρα νωρίτερα ο Ουίλις είχε ανεβάσει φωτογραφία από το εσωτερικό του κλειστού βιβλιοπωλείου, ενός υποκαταστήματος της αλυσίδας βιβλιοπωλείων Waterstones στην πλατεία Τραφάλγκαρ.

Η ανταπόκριση των χρηστών του Twitter ήταν άμεση: κάποιοι κάλεσαν την αστυνομία, κάποιοι του πρόσφεραν φαγητό και άλλοι του πρότειναν τι… βιβλία να διαβάσει για να περάσει η ώρα του.

Παλαιότερα άρθρα: