Κλιντ Ίστγουντ: Υπέρ του… ΤΡΑΜΠ!

eas_trum
Διαβάστε επίσης

Ο ηθοποιός Κλιντ Ιστγουντ που έχει και δυο όσκαρ σκηνοθεσίας στο ενεργητικό του δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά και να δείξει την προτίμησή του σε έναν από τους δύο υποψηφίους για την Προεδρία των ΗΠΑ και αυτός είναι ο ρεπουμπλικανός Ντόναλντ Τραμπ.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Esquire», ο Ίστγουντ δήλωσε: «Αν έπρεπε να διαλέξω μεταξύ της Χίλαρι και του Τραμπ, θα ψήφιζα Τραμπ». Έσπευσε παρόλα αυτά τα τονίσει πως και οι δύο υποψήφιοι έχουν τις «κακές τους πλευρές».

Αναφερόμενος στα πυρά που εξαπολύει κατά κύριο λόγο η νέα γενιά στον Τραμπ ο ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι μια γενιά που βρίσκεται μονίμως σε άμυνα. Βλέπουμε ανθρώπους να κατηγορούν άλλους ανθρώπους πως είναι ρατσιστές. Όταν ήμουν εγώ έφηβος, αυτά δεν στοιχειοθετούσαν ρατσισμό», συμβουλεύοντας όσους κατηγορούν τον Τραμπ για ρατσισμό να σταματήσουν να το κάνουν και να το ξεπεράσουν.

Για τον Ίστγουντ, ο Τραμπ απλά λέει αυτό που σκέφτεται: «Μερικές φορές αυτά που λέει δεν είναι τόσο καλά. Και μερικές φορές είναι… Μπορώ να καταλάβω τι λέει, αλλά δεν συμφωνώ πάντα μαζί του».

Παλαιότερα άρθρα: