Κρατούσε τα δυο νεκρά παιδιά της στον καταψύκτη (ΒΙΝΤΕΟ)

x52188659ef88a401b1213c4a355f83e3_XL.jpg.pagespeed.ic.CD3dzcGL-R
Διαβάστε επίσης

Κατηγορίες απαγγέλθηκαν σήμερα σε μία μητέρα από το Ντιτρόιτ των Ηνωμένων Πολιτειών για τον βασανισμό και τη δολοφονία δύο εκ των παιδιών της, τα οποία βρέθηκαν τον περασμένο μήνα σε έναν καταψύκτη στο διαμέρισμά της, ανακοίνωσαν σήμερα εισαγγελείς.

Η Μισέλ Άντζελα Μπλερ (Michelle Angela Blair), 35 ετών, θα αντιμετωπίσει την ποινή της ισόβιας κάθειρξης χωρίς το δικαίωμα αναστολής εφόσον καταδικαστεί για τις δολοφονίες της Στόνι Μπλερ, 13 ετών και Στίβεν Μπέρι 9ετών, τα πτώματα των οποίων ανακάλυψαν οι αρχές στις 24 Μαρτίουτοποθετημένα μέσα σε έναν καταψύκτη.

Ο εισαγγελέας της κομητείας Γουέιν δήλωσε ότι η Στόνι Μπλερ πέθανε εξαιτίας των πολλαπλών τραυμάτων που έφερε στο σώμα της από αμβλύ αντικείμενο, ενώ ο Μπέρι έφερε και σημάδια από εγκαύματα.

Σύμφωνα με την αναφορά δικαστηρίου ανηλίκων, η Μπλερ κατηγορείται για τονβασανισμό του 9χρονου Μπέρι για διάστημα δύο εβδομάδων πριν από τη δολοφονία του. Όπως αναφέρεται, υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία ότι η «μητέρα» του βασάνιζε το ανήλικο αγόρι δένοντάς μια ζώνη γύρω από τον λαιμό του, πετώντας του καυτό νερό την ώρα που έκανε μπάνιο και τοποθετώντας πλαστική σακούλα στο κεφάλι του.

Η Μπλερ κατηγορείται επίσης ότι έπνιξε την 13χρονη κόρη της, σφίγγοντας αρχικά γύρω από το λαιμό της μια κοντομάνικη μπλούζα και στη συνέχεια προκαλώντας της ασφυξία με μια πλαστική σακούλα.

Οι αρχές εντόπισαν τα πτώματα των ανήλικων παιδιών τυχαία, καθώς είχαν πάει στο σπίτι της Μπλερ για να επιβλέψουν τη διαδικασία έξωσής της από το σπίτι όπου διέμενε. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έρευνα, το πτώμα του ενός εκ των δύο παιδιών βρισκόταν στον καταψύκτη για πάνω από 2 χρόνια.

Δείτε το Video:

Παλαιότερα άρθρα:

Σχολιάστε