Κωλοτούμπα Καμμένου για τη δήλωση Μουζάλα

mouzalas_kammenos
Διαβάστε επίσης

Γράφει η Γιώτα Μπουγά

Τί συμβαίνει επιτέλους στη Βουλή; Ακόμη και οι πλέον ειδήμονες αδυνατούν να κατανοήσουν τη στάση των πολιτικών αρχηγών. Μετά την άγρια κόντρα Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκου Μητσοτάκη, σειρά είχε η τοποθέτηση του Πάνου Καμμένου στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για τη διαπλοκή αναφορικά με το περιβόητο θέμα Μουζάλα.

Πιο συγκεκριμένα, ο αρχηγός των ΑΝΕΛ χαρακτήρισε απλά «λεκτικό λάθος» την αναφορά περί «Μακεδονίας» του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα. Δήλωση για την οποία ο ίδιος την προηγούμενη εβδομάδα εμφανίστηκε έξαλλος και έτοιμος να παραιτηθεί από την κυβέρνηση, προκαλώντας κυβερνητική κρίση, λίγες ώρες πριν τη Σύνοδο ΕΕ-Τουρκίας για το μεταναστευτικό.

Τί συμβαίνει επιτέλους όχι μόνο στη Βουλή αλλά και στο μυαλό του Πάνου Καμμένου; Η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση, τελικά, περιείχε περισσότερες από το αναμενόμενο εκπλήξεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ θα βρει αυτή την «υποχωρητικότητα» μπροστά του, μιας και στο τέλος του Μαϊου έρχεται το συνέδριο του κόμματός του.

Παλαιότερα άρθρα: