Μ. Ταμήλος: Τα τηλέφωνα των βουλευτών σίγουρα παρακολουθούνται (BINTEO)

TAMILOS
Διαβάστε επίσης

Την πεποίθησή του ότι παρακολουθούν το τηλέφωνό του εξέφρασε ο βουλευτής της ΝΔ, Μιχάλης Ταμήλος, μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.

«Εμείς οι βουλευτές έχουμε προειδοποιηθεί ότι τα τηλέφωνά μας πιθανόν να παρακολουθούνται», επισήμανε ο κ. Ταμήλος, ενώ, από την πλευρά του, ο ανεξάρτητος βουλευτής, Βασίλης Οικονόμου, τόνισε ότι θεωρεί δεδομένο ότι παρακολουθούν το τηλέφωνό του.

«Ξέρουμε πολύ καλά ότι όλοι παρακολουθούνται», σημείωσε ο κ. Ταμήλος, προσθέτοντας ότι αυτό ισχύει, κυρίως για «όσους έχουν κάποια σχέση εξουσίας. Εδώ παρακολουθούσαν τον Καραμανλή. Και εσάς κ. Παπαδάκη είναι σίγουρο».

Τέλος, απάντησε και για το αν ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Δεν θα ψηφίσω για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όποιον μου πει η ΝΔ, αλλά όποιον κρίνω εγώ ότι έχει τα κατάλληλα προσόντα. Το πρόσωπο θα παίξει ρόλο», τόνισε με νόημα, προκαλώντας σίγουρα πονοκέφαλο στον κυβερνητικό συνασπισμό που προσπαθεί να συγκεντρώσει τους 180 βουλευτές που απαιτούνται για την προεδρική εκλογή.

Παλαιότερα άρθρα: