Τον Μάιο πάμε σινεμά: Οι 4 ταινίες που αναμένουμε!

top gr movies 2014
Διαβάστε επίσης

Ο Μάιος είναι ένας μήνας που μας πάει σινεμά με ένα σωρό νέες προβολές που αναμένουμε καιρό. Δράση και περιπέτεια, θρίλερ με αγωνία, αλλά και απίστευτες κωμωδίες και ταινίες επιστημονικής φαντασίας θα μας συντροφεύσουν τον μήνα που έρχεται!

Αυτές είναι μερικές από τις πολυαναμενόμενες ταινίες για τον Μάιο του 2017 που επιτέλους θα απολαύσουμε στη μεγάλη οθόνη…

1. Guardians of the Galaxy Vol. 2
Στο σίκουελ της ταινίας βλέπουμε τον Chris Pratt και την υπόλοιπη ομάδα να προσπαθούν να διαλευκάνουν το μυστήριο της καταγωγής του Πίτερ Κουίλ. Εχθροί που γίνονται σύμμαχοι και γνωστοί χαρακτήρες από κόμικ καταφθάνουν να βοηθήσουν την ομάδα «Φύλακες του Γαλαξία»…

2. KING ARTHUR: LEGEND OF THE SWORD
Ο ατίθασος νεαρός Αρθούρος παίρνει στα χέρια του το εξκάλιμπερ και ξεκινάει γι” αυτόν η περιπέτεια. Δύσκολες αποφάσεις και μια δύναμη που βρέθηκε στα χέρια του θα προσπαθήσει να αντιμετωπίζει τους δαίμονές του και να ενώσει τον λαό ενάντια στον τύραννο Βόρτιγκερν, ο οποίος σφετερίστηκε τον θρόνο σκοτώνοντας τους γονείς του Αρθούρο και κλέβοντας το στέμμα.

3. Baywatch
Στην ταινία, ο θρυλικός «The Rock» (aka Ντουέιν Τζόνσον) υποδύεται τον γνωστό ναυαγοσώστη Μιτς Μπιουκάνον ο οποίος έρχεται σε σύγκρουση με έναν νέο, αγενή δόκιμο ναυαγοσώστη. Στο όνομα της δικαιοσύνης όμως οι δυο ναυαγοσώστες ενώνονται προκειμένου να ξεσκεπάσουν μια τοπική εγκληματική υπόθεση, η οποία απειλεί το μέλλον της παραλίας τους στην Καλιφόρνια.

4. PIRATES OF THE CARIBBEAN: DEAD MEN TELL NO TALES
Η ζωή του Τζακ Σπάροου βρίσκεται σε κίνδυνο όταν θανάσιμοι πειρατές φαντάσματα, απεσταλμένοι του τρομερού Σαλαζάρ, απειλούν αυτόν και κάθε πειρατή στη θάλασσα. Ο μόνος τρόπος να γλιτώσουν είναι να βρουν την τρίαινα του Ποσειδώνα με την οποία, ο κάτοχος, θα αποκτήσει ολοκληρωτικό έλεγχο των θαλασσών. Ο πιο επικίνδυνος εχθρός του Τζακ Σπάροου τον συναντά στην ταινία αυτή!

Παλαιότερα άρθρα: