«Μάνα ηρέμησα και δεν πονάω πια»- Λυγίζει καρδιές το ΒΙΝΤΕΟ των φίλων του Βαγγέλη Γιακουμάκη

41f8da0a68a7c142115c0177f9dd1968_XL
Διαβάστε επίσης

Ένα video, που κάνει τις καρδιές όσων το παρακολουθούν να σφιχτεί και σκορπάει δάκρυα, ανέβασαν οι φίλοι του άτυχου Βαγγέλη Γιακουμάκη στο facebook, για να του πουν το τελευταίο αντίο και να δώσουν ελπίδα στη μητέρα του.

Το βίντεο έχει τίτλο «καλό ταξίδι Βαγγέλη Γιακουμάκη» με τους χρήστες των social media να ζητούν να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ένοχοι…

O ιατροδικαστής που έσπευσε στο σημείο από την πρώτη στιγμή, διαπίστωσε πως ο φοιτητής φέρει τραύμα στο δεξί του χέρι, στοιχείο που σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο 20χρονος ήταν αριστερόχειρας κάνει τους ειδικούς να θεωρούν πιθανότερο το σενάριο της αυτοχειρίας.

Την εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων ωστόσο δυσχεραίνει το γεγονός ότι το πτώμα του νεαρού βρέθηκε 38 ημέρες μετά την εξαφάνισή του, σε βαλτώδη περιοχή και εκτεθειμένο στα καιρικά φαινόμενα, αλλά και τα άγρια ζώα.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι ο Βαγγέλης Γιακουμάκης τους τελευταίους μήνες ζούσε έναν εφιάλτη στη Γαλακτοκομική Σχολή όπου φοιτούσε, από ομάδα συμφοιτητών του που τον εκφόβιζαν και τον τρομοκρατούσαν.

Παλαιότερα άρθρα: