Με… ποντιακό δίστιχο καλωσόρισε τον Κώστα Καραμανλή στην Περιφέρεια σύμβουλος του Τζιτζικώστα (ΦΩΤΟ)

29aa27110bf13cb3d2ef66c46b55872f_XL
Διαβάστε επίσης

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση Κώστα Καραμανλή και Απόστολου Τζιτζικώστα, στην Περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας. Οι δύο άντρες συζήτησαν σε φιλικό κλίμα, στο γραφείο του περιφερειάρχη, για τις επερχόμενες εκλογές αλλά και για ζητήματα που αφορούν στην περιφέρεια.

Η συνάντηση έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς πρόκειται για την πρώτη δημόσια εμφάνιση του πρώην πρωθυπουργού σε θεσμικό φορέα, μετά το 2009. Μπορεί ο Κώστας Καραμανλής να μη θέλησε να κάνει δηλώσεις, όπως συνηθίζει άλλωστε τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, τη συνάντηση αυτή ζήτησε ο ίδιος και η ανταπόκριση του περιφερειάρχη ήταν άμεση.

Μετά τη συζήτηση που είχε με τον κ Τζιτζικώστα, ο κ. Καραμανλής συναντήθηκε με στελέχη της παράταξης «Αλληλεγγύη», εκλεγμένα και μη. Ένας εξ” αυτών, μάλιστα, ο περ. σύμβουλος από την Ημαθία, Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, του είπε ένα ποντιακό δίστιχο «Πάντα να είσαι εσύ γερός, να χάρεσαι τα χρόνια» ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έρθεν η ώρα του Καραμανλή».

Στα… χαριτωμένα της συνάντησης, ήταν κι ένα στιγμιότυπα με τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρο Θεοδωρίδη, που κρατούσε την καρέκλα του περιφερειάρχη στο γραφείο του περιφερειάρχη. Ο κ. Καραμανλής του είπε γελώντας : «Βλέπω τη χαϊδεύεις την καρέκλα».

Ο κ. Καραμανλής συνεχίζει τις συναντήσεις του στη Θεσσαλονίκη με επίσκεψη στα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, στη Μητρ. Ιωσήφ.

kara 1

kara 2

Παλαιότερα άρθρα: