Μεγάλη αλλαγή στο Facebook: Ξεκίνησε η λειτουργία «unsend» για τα μηνύματα

FB
Διαβάστε επίσης

Ένα νέο πολυαναμένόμενο χαρακτηριστικό, που μέχρι χθες είχε διαθέσιμο μόνο ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, εγκαινιάζει το Facebook από σήμερα.  Ο λόγος για το περίφημο «unsend» μηνυμάτων.

Με το νέο χαρακτηριστικό, το οποίο είχε ανακοινωθεί από πέρυσι τον Απρίλιο ότι θα κυκλοφορήσει εν καιρώ, οι χρήστες του κοινωνικού δικτύου θα μπορούν να ανακαλούν ή και να διαγράφουν μηνύματα που θα ήθελαν να μην είχαν στείλει από μια συνομιλία του Messenger μέσα σε δέκα λεπτά αφότου εστάλησαν

Εάν λοιπόν στείλετε ένα μήνυμα κατά λάθος μπορείτε πλέον να το κάνετε ακολουθώντας τα παρακάτω απλά βήματα.

  • Ανοίγετε την εφαρμογή του Facebook Messenger στο τηλέφωνό σας ή στο desktop σας.
  • Πηγαίνετε στη συνομιλία που τμήμα της θέλετε να διαγράψετε.
  • Πατάτε παρατεταμένα το μήνυμα που θέλετε να διαγραφεί.
  • Επιλέγετε διαγραφή από το μενού που θα εμφανιστεί.
  • Στη συνέχεια εμφανίζεται ένα παράθυρο μέσω του οποίου μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να διαγραφεί από το δικό σας Inbox ή κι από τους ανθρώπους στους οποίους το έχετε στείλει -αυτό ισχύει μόνο για δέκα λεπτά αφότου το στείλατε.

Να σημειωθεί ότι το νέο χαρακτηριστικό είναι διαθέσιμο κατόπιν αναβάθμισης της εφαρμογής.

Παλαιότερα άρθρα: