Μεϊμαράκης: Η ΝΔ δεν θα ψηφίσει καμία μείωση συντάξεων

meimarakis_1
Διαβάστε επίσης

H Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να ψηφίσει καμία μείωση συντάξεων, ξεκαθάρισε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Ο ίδιος ήταν επίσης κάθετος σχετικά με τα σενάρια οικουμενικής κυβέρνησης και αν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ χάσει τη δεδηλωμένη, τότε θα ακολουθηθούν οι διαδικασίες που προβλέπει το Σύνταγμα.

Παράλληλα σημείωσε ότι έχει επικοινωνία με τον Κώστα Καραμανλή, με τον Αντώνη Σαμαρά δεν υπάρχει ψυχρότητα και οι σχέσεις τους είναι καλές και φιλικές. Δεν επικοινώνησε με τον Απόστολο Τζιτζικώστα, αν και θα ήθελε να του ευχηθεί «χρόνια πολλά», αλλά θα επικοινωνήσει μετά τις εκλογές της Κυριακής και θα τον επισκεφθεί ως πρόεδρος της Ν.Δ., εφόσον εκλεγεί.

Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Μεϊμαράκης απευθύνθηκε στα μέλη της Ν.Δ. που θα προσέλθουν στις κάλπες την Κυριακή να σκεφθούν πριν ψηφίσουν ποιος υποψήφιος έχει εμπειρία και την προσφορά του καθενός, λέγοντας ότι και ο ίδιος και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν θετικά και τις όποιες αδυναμίες.

Σε ερώτηση για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο απάντησε ότι ασκεί με συνέπεια τα καθήκοντά του, υπενθύμισε ότι τον ψήφισε και παρατήρησε ότι ως εθνικό σύμβολο οφείλει να προσπαθεί για τη συνεννόηση μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων.

με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Παλαιότερα άρθρα: