Μετανιωμένος Μητρόπουλος…

c1e2c9f440abc36d8377da1236fb83f0_XL
Διαβάστε επίσης

Μετάνιωσε ο Αλέξης Μητρόπουλος που στις 18 Δεκεμβρίου είχε ζητήσει γραπτά από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να μην τον συμπεριλάβει στο πρώτο υπουργικό σχήμα.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος μιλώντας στο «Βήμα Fm» είπε: «Γραπτά είχα ζητήσει από τον πρωθυπουργό στις 18 Δεκεμβρίου να μην με συμπεριλάβει στο πρώτο υπουργικό σχήμα, όχι γιατί δεν ήθελα και μετανοώντας τώρα, διότι έπρεπε στην πρώτη φάση της επίτευξης συμφωνίας να είχαμε βοηθήσει κι άλλοι, που είχαμε βαθιά γνώση του ήθους και της τεχνουργίας των δανειστών».

Και πρόσθεσε: «Μετανόησα διότι εκ των υστέρων κατάλαβα ότι στην πρώτη φάση παίζονταν τα πάντα. Υπό αυτή την έννοια θέλω να πω ότι ίσως δεν έπραξα καλά που στις 18 Δεκεμβρίου στην Πολιτική Γραμματεία γραπτά του το δήλωσα, επειδή ήξερα μέχρι τότε ότι οι δανειστές, με οποιαδήποτε νωπή εντολή, εάν οι συνθήκες δεν ήταν ιδανικές, με τη σύμπλευση του πολιτικού προσωπικού, θα είχαμε δυσκολίες. Δεν φαίνεται ότι δικαιώθηκα, αλλά πράγματι ίσως δεν έπραξα τότε καλά».

Παλαιότερα άρθρα: