Μήνυση Α. Σαμαρά κατά Ο. Γεροβασίλη

samaras_gerovasili
Διαβάστε επίσης

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση κατά της κυβερνητικής εκπροσώπου Ολγας Γεροβασίλη κατατέθηκε πριν από λίγο από τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, με αφορμή την εμπλοκή του πεθερού του αδερφού του κ. Σαμαρά στη λίστα Λαγκάρντ.

Στη λίστα Λαγκάρντ περιλαμβάνεται το όνομα του κυρίου Παγίδα, πεθερού του Αλέξανδρου Σαμαρά, αδελφού του πρώην πρωθυπουργού. Η κ. Γεροβασίλη, γι αυτό το λόγο, ζήτησε την τοποθέτηση της ΝΔ σο θέμα και τόνισε πως «και ο πλέον ανυποψίαστος πολίτης καταλαβαίνει γιατί οι κυβερνήσεις Σαμαρά-Βενιζέλου έσπευσαν να εξαφανίσουν λίστες διακίνησης μαύρου χρήματος».

Ο πρώην πρωθυπουργός αναμένεται να καταθέσει και αγωγή κατά της κυβερνητικής εκπροσώπου, αφού τελειώσει η αποχή των δικηγόρων που δεν ασκούν τα καθήκοντά τους, αντιδρώντας στο προωθούμενο νέο ασφαλιστικό.

Από την πλευρά της η κ. Γεροβασίλη, απάντησε: «Θα πρέπει να ανοίξει ο διάλογος για το πρόβλημα της ποινικοποίησης του πολιτικού λόγου. Έχω δεχτεί ως κυβερνητική εκπρόσωπος δύο μηνύσεις για ερωτήματα που έθεσα. Οι απαντήσεις στα οποία, δεν οφείλονται σε μένα αλλά στον ελληνικό λαό

Παλαιότερα άρθρα: