Μόνο μία προέβλεψε το όνομα του νέο βασιλικού μωρού της Βρετανίας και κέρδισε 18.000 λίρες

royal-baby
Διαβάστε επίσης

Όλα τα φαβορί έπεσαν έξω. Το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας, ο γιος της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι θα ονομάζεται Αρτσι. Έτσι, μόνο μία Βρετανή το προέβλεψε και κερδίζει 18.000 λίρες.

Σύμφωνα με ιστοσελίδα στοιχημάτων, η γυναίκα κατάφερε να μαντέψει το όνομα του νεογέννητου γιου της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι χάρη στον εγγονό της. Όπως είπε, πόνταρε στο όνομα Άρτσι, μόνο και μόνο επειδή αυτό το όνομα είχε και ο δικός της εγγονός.

Χιλιάδες ήταν και αυτοί που έπαιξαν στοίχημα με στόχο να μαντέψουν σωστά αρχικά αν το πρώτο παιδί της Δούκισσας του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ θα είναι αγόρι ή κορίτσι και στη συνέχεια – ποιο όνομα θα λάβει.

Μεγάλη τυχερή αναδείχθηκε μια γυναίκα η οποία πόνταρε στο όνομα Άρτσι παρά το γεγονός ότι η απόδοση ήταν μόλις 150/1. Άλλωστε πολλοί και από τους βασιλικούς σχολιαστές δύσκολα θα περίμεναν αυτό το όνομα για τον γιο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Η Βρετανή πόνταρε 120 λίρες και μετά την ανακοίνωση της Τετάρτης έβαλε στον λογαριασμό της 18.000 λίρες. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα bookmakers.tv η γυναίκα θα βάλει στην άκρη τα κέρδη της για χάρη του εγγονού της.

Η ίδια εξήγησε ότι ο λόγος που πόνταρε στο Άρτσι ήταν «επειδή αυτό είναι το όνομα του δικού μου εγγονού που έχει γεννηθεί την ίδια ημέρα με το μωρό του Χάρι και της Μέγκαν».

Παλαιότερα άρθρα: