Μπατιστούτα: Ζήτησα να μου κόψουν τα πόδια!

mpatistouta
Διαβάστε επίσης

Ο παλαίμαχος πλέον ποδοσφαιριστής και ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα παγκοσμίως σε δηλώσεις του αποκάλυψε τους μαρτυρικούς πόνους από τους οποίους υποφέρει και την αγανάκτησή του που τον οδήγησε να σκεφτεί ακόμα και να… κόψει τα πόδια του.

Ο Μπατιστούτα σταμάτησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 36 ετών το 2005. «Όταν σταμάτησα το ποδόσφαιρο αμέσως μετά από λίγο καιρό βρέθηκα σε μία θέση όπου αδυνατούσα να περπατήσω. Δεν μπορούσα καν να σηκωθώ από το κρεβάτι και κατουριόμουν πάνω μου. Ο πόνος στους αστραγάλους ήταν αφόρητος, σε τέτοιο μάλιστα βαθμό ώστε να ζητήσω από το γιατρό μου να μου κόψει τα πόδια. Έβλεπα τον Πιστόριους και έλεγα πως αυτή ήταν η λύση.

Ο γιατρός δεν ήθελε, μου είπε ότι ήμουν τρελός, μου έκανε χειρουργική επέμβαση στον δεξί αστράγαλο αλλά η κατάσταση δεν βελτιώθηκε. Το πρόβλημά μου είναι πως δεν έχω χόνδρους και τένοντες. Τα 86 κιλά μου στηρίζονταν στα κόκκαλα και αυτό με έκανε να πεθαίνω από τον πόνο. Έπειτα σιγά σιγά βελτιώθηκε η κατάσταση» τόνισε στο Tyc Sports ο Αργεντινός άσος.

Παλαιότερα άρθρα: