Μπήκε στο αεροπλάνο κι άρχισε να φωνάζει: Έχω Έμπολα! (ΒΙΝΤΕΟ)

ebola_plane
Διαβάστε επίσης

Κάποια πράγματα απλά δεν είναι αστεία. Όπως αυτό που σκέφτηκε να κάνει ένας επιβάτης της πτήσης 845 της US Airways, όταν μπήκε στο αεροπλάνο και άρχισε να φωνάζει: «Έχω Έμπολα». Φυσικά, προκλήθηκε πανικός, τον οποίο κατέγραψε σε video ένας από τους συνεπιβάτες του… χιουμορίστα.

Το αεροπλάνο της US Airways από τη Φιλαδέλφεια των Ηνωμένων Πολιτειών είχε μόλις φτάσει στο νησί Πούντα Κάνα στη Δομινικανή Δημοκρατία, όταν οι επιβάτες ενημερώθηκαν ότι πρέπει να κάτσουν στις θέσεις τους.

Μετά από λίγο, είδαν άνδρες με ειδικές στολές να μπαίνουν στην καμπίνα. Ένας 54χρονος άνδρας, τα στοιχεία του οποίου δεν είναι γνωστά, φέρεται να φώναξε: «Έχω Έμπολα. Τη βάψατε όλοι σας»!

Φυσικά επικράτησε πανικός. «Νομίζω ότι ο άνδρας που το είπε είναι απλά ηλίθιος» ήταν η… ατάκα μιας αεροσυνοδού, στην προσπάθειά της να καθησυχάσει τους τρομοκρατημένους επιβάτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας που αποφάσισε να τρομοκρατήσει τους υπόλοιπους επιβάτες, δεν είχε ιστορικό ταξιδιών σε περιοχές της Αφρικής όπου σαρώνει ο θανατηφόρος ιός. Δεν είναι γνωστό αν του ασκήθηκε δίωξη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Πηγή: nbcphiladelphia.com

Παλαιότερα άρθρα: