Μπορείς να βοηθήσεις;

can you help
Διαβάστε επίσης

O Κύκλος Αλληλεγγύης ψάχνει το… Κέντρο του. Μετά από δυο χρόνια διαδικτυακής κυρίως δραστηριότητας, λέμε να αποκτήσουμε περισσότερη εξωστρέφεια και πιο άμεση πρακτικότητα. Η επικοινωνία της αλληλεγγύης είναι ένα πράγμα, η ίδια η άσκηση της αλληλεγγύης όμως, είναι κάτι διαφορετικό. Στο πρώτο επίπεδο δεν τα πήγαμε άσχημα αφού έχουμε πάνω 5.500 φίλους κι αυτό μας γεμίζει δύναμη κι ενθουσιασμό για να κάνουμε το παραπάνω βήμα.

Να δημιουργήσουμε το Κέντρο του Κύκλου Αλληλεγγύης.

Σχεδιάζουμε ένα χώρο στον οποίο θα επιδιώξουμε με εθελοντική συμμετοχή κι ανθρώπινη αγάπη, να αναπτύξουμε τις ακόλουθες δράσεις:

- Δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία για μαθητές Δημοτικού – Γυμνασίου (σε πρώτη φάση) και Λυκείου (στη συνέχεια).

- Δωρεάν συμμετοχή παιδιών και νέων από 7 έως 17 χρόνων σε μαθήματα δημιουργικής απασχόλησης και καλλιτεχνικής έκφρασης.

- Δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη σε οικογένειες (κυρίως μονογονεικές) για την επιτυχή αντιμετώπιση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Για το σκοπό αυτό αναζητούμε ισόγειο χώρο από 100 τ.μ και πάνω, σε περιοχή του ευρύτερου κέντρου της Αθήνας το οποίο θα μπορούσε με γενναιοδωρία να μας παραχωρηθεί δωρεάν ή με κάποιο συμβολικό μίσθωμα. Όποιος/α μπορεί να βοηθήσει τον Κύκλο να βρει το Κέντρο του, θα είμαστε αληθινά ευγνώμονες να επικοινωνήσει μαζί μας στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: [email protected]

Ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων, με την πίστη πως ΜΑΖΙ μπορούμε πραγματικά να τα καταφέρουμε.

Διαδικτυακή Κοινότητα «Κύκλος Αλληλεγγύης»

Παλαιότερα άρθρα: