Μυστικές πτήσεις αναψυχής για δημοσιογράφους από την Πολεμική Αεροπορία ενώ οι Τούρκοι κάνουν σουρωτήρι το Αιγαίο!

f16-d-greece
Διαβάστε επίσης

Eνώ οι Τούρκοι έχουν κάνει σουρωτήρι το Αιγαίο ταπεινώνοντας ακόμη περισσότερο το ηθικό του ελληνικού λαού κάποιοι ανεγκέφαλοι αποφάσισαν να μετατρέψουν την Πολεμική Αεροπορία σε πτήσεις αναψυχής δημοσιογράφων-κάποιοι από τους οποίους είναι πολύ πιθανόν να ανήκουν στην λίστα εκείνων που τάιζε ο Ακης κι όχι μόνο.

Αυτή η απόφαση είναι δείγμα της κρίσης που περνάει η χώρα η οποία έχει ξεφύγει από τα πλαίσια της οικονομικής και έχει επεκταθεί στην γενικότερη ψυχολογία.

Πρέπει κάποιος να μην στέκει στα καλά του ή να τα γράφει όλα στα αρχίδια του για να χρησιμοποιεί την Πολεμική Αεροπορία- τα αεροπλάνα της οποίας πετάνε χάρη στις με τις αιματηρές θυσίες του λαού-για να κάνουν πτήσεις αναψυχής ορισμένοι δημοσιοκάφροι τα ονόματα των οποίων μάλιστα δεν έχουν ανακοινωθεί. Περιμένουμε από τον νέο υπουργό να μην κάνει μία ακόμη γκάφα (σαν κι αυτή των κόκκινων δανείων) γιατί η καριέρα του θα πάει για βρούβες.

Την συγκλονιστική αποκάλυψη κάνει ο ΒΗΜΑτοδότης ο οποίος σημειώνει ανάμεσα στα άλλα;

Ξανάρχισαν, ωσάν να είχαν επιλυθεί όλα τα σοβαρά προβλήματα που παρουσιάστηκαν στο παρελθόν, οι πτήσεις πολιτών με μαχητικά αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας. Ηδη δύο πολίτες πέταξαν με τα Α-7 Corsair στην τελετή απόσυρσής τους, χωρίς καν να το ανακοινώσει η Πολεμική Αεροπορία. Τώρα με την ευκαιρία της γιορτής του προστάτη της Αεροπορίας Αρχαγγέλου Μιχαήλ ετοιμάζονται (αυτό ήδη έχει ανακοινωθεί επισήμως) να πετάξουν δημοσιογράφοι αυτή τη φορά (άγνωστο πώς έχουν επιλεγεί, αφού περιλαμβάνονται και μη διαπιστευμένοι συντάκτες στο υπουργείο Αμυνας) καθώς και απόστρατοι στρατιωτικοί με τα υπερσύγχρονα F-16 και Miraz- 2000.
Ενα διάστημα οι πτήσεις πολιτικών προσώπων είχαν απαγορευτεί γιατί ορισμένοι πολιτικοί χρησιμοποιούσαν τα αεροσκάφη και τα ελικόπτερα της Πολεμικής Αεροπορίας περίπου ως… «αεροταξί» για τις κομματικές τους εκδηλώσεις. Αφήστε που ένα σωρό υπουργοί Αμυνας (όπως και ένας πρώην πρωθυπουργός) πέταξαν με μαχητικά αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας μόνο και μόνο για να κάνουν δημόσιες σχέσεις και να κολλήσουν τη φωτογραφία τους που έβγαλαν μέσα στο κόκπιτ στο πολιτικό τους γραφείο.

Γιατί να πετούν ιδιώτες με τα πολεμικά αεροσκάφη; ήταν το ερώτημα που τέθηκε στον αρμόδιο της Πολεμικής Αεροπορίας. Αντί άλλης απαντήσεως είπε «μήπως ρωτάτε αυτά γιατί θέλετε και εσείς να πετάξατε και δεν έχετε συμπεριληφθεί στον σχετικό κατάλογο;». Και ξαφνικά σοβαρεύτηκε: «Το κάνουμε για να διαφημίσουμε την Πολεμική Αεροπορία». Ωσάν η Πολεμική Αεροπορία χρήζει διαφημίσεως. Οι καιροί πάντως είναι δύσκολοι και στο Αιγαίο και στην Κύπρο και τέτοιου είδους «διαφημίσεις» η Πολεμική Αεροπορία (που βαρύνουν τους φορολογουμένους) δεν χρειάζεται. Και κάτι ακόμα. Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων οι Πειραιώτες θα δουν για άλλη μία φορά το F-16 της Ομάδας Ζευς να τους κάνει εναέρια επίδειξη στη Μαρίνα Ζέας.

Παλαιότερα άρθρα: