Να γίνει η Ελλάδα χωματερή για τους ανεπιθύμητους της Ευρώπης

metanasteusi-4-9
Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Δημήτρης Τσίρκας

Ο Μπέρναρντ Σω έλεγε ότι υπάρχουν δύο τραγωδίες στη ζωή – η μία είναι να ναυαγήσουν τα όνειρα σου, η άλλη να πραγματοποιηθούν. Η μεγάλη επιθυμία των «Μένουμε Ευρώπη» πραγματοποιήθηκε, η Ελλάδα θα παραμείνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Μόνο που οι Ευρωπαίοι ζητούν ως αντάλλαγμα η χώρα να γίνει ένα τεράστιο στρατόπεδο συγκέντρωσης προσφύγων, μία ατελείωτη αποθήκη ανθρώπων διωγμένων από τους πολέμους και τις κρίσεις που (και) η Ευρώπη βοήθησε να δημιουργηθούν. Όπως η Αλβανία έγινε η χώρα ταφής των πυρηνικών αποβλήτων της Ευρώπης έτσι και η Ελλάδα πρέπει να γίνει η χώρα εναπόθεσης και αποθήκευσης των πλεοναζόντων ανθρώπων. Αυτών που δεν «χωράνε» ή δεν διαθέτουν τις κατάλληλες «ποιότητες» για να δικαιούνται μία θέση στη γη της επαγγελίας.

Η κατώτερη κάστα στην Ινδία, οι Ντάλιτ, ονομάζονται και ανέγγιχτοι γιατί θεωρούνται τόσο βρώμικοι από τις ανώτερες κάστες που δεν θέλουν ούτε να τους αγγίζουν. Κατόπιν τούτου μία από τις ελάχιστες δουλειές που μπορούν να βρουν είναι να καθαρίζουν τις τουαλέτες και τους βόθρους των υψηλότερων τάξεων. Αυτή περίπου τη θέση επιφυλάσσουν και οι Ευρωπαίοι ηγέτες για τους Έλληνες – να καθαρίζουν και να κρατάνε μακριά τ” ανθρώπινα «υπολείμματα» τους. Μάλιστα εμφανίζονται και πρόθυμοι να τους ανταμείψουν γι αυτή τους την υπηρεσία – θα τους χαρίσουν μέρος του δημόσιου χρέους τους.

Πρόκειται για μία πολύ δίκαιη συμφωνία. Μπορεί οι Έλληνες να είναι οι «ανέγγιχτοι» της Ευρώπης, οι κατώτεροι των κατωτέρων, δεν είναι όμως και σαν τους πρόσφυγες ή χειρότερα, τους μετανάστες. Αυτοί για την Ευρώπη δεν είναι παρά ένα πρόβλημα που πρέπει να διαχειριστούν ορθολογικά. Με τρόπο που να διασφαλίζει την ασφάλεια των Ευρωπαίων και να ελαχιστοποιεί το κόστος. Όπως τα σκουπίδια. Οι «Μένουμε Ευρώπη» πρέπει να νιώθουν υπερήφανοι. Από σκουπίδια της Ευρώπης αναβαθμίστηκαν σε σκουπιδιάρηδες.

πρώτη δημοσίευση στο λογαριασμό του Δ. Τσίρκα στο facebook χωρίς τίτλο

Παλαιότερα άρθρα: