Νέα τροπή και εξελίξεις στο διπλό φονικό της Μάνης

foniko
Διαβάστε επίσης

Νέα τροπή παίρνει η ανάκριση για το διπλό φονικό στη Μάνη με θύματα τον 26χρονο Κώστα Σγούρο και τον 25χρονο φίλο του Γιάννη Κομμάτη, καθώς το Συμβούλιο Εφετών Καλαμάτας διέταξε την αναπαράσταση του εγκλήματος και την άρση τηλεφωνικού απορρήτου για ένα ακόμη πρόσωπο.

Το Συμβούλιο έκανε δεκτό το αίτημα της οικογένειας Σγούρου, που από την αρχή υποστήριζε ότι στη δολοφονία είχε παίξει ρόλο και ένα τρίτο άτομο, εκτός από τους δύο 18χρονους κατηγορούμενους που έχουν ήδη προφυλακιστεί στην φυλακές του Αυλώνα.

Μάλιστα, ο αδελφός του δολοφονημένου 26χρονου, Γιάννης Σγούρος, έδωσε χθες συμπληρωματική κατάθεση στην ανακρίτρια Καλαμάτας και κατονόμασε το συγκεκριμένο πρόσωπο.

Μετά την εξέλιξη αυτή, αποφασίστηκε η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του ατόμου αυτού, που είναι συγγενής του ενός δράστη. Με τα νέα στοιχεία που προσκόμισε η πλευρά των οικογενειών των θυμάτων οι οποίες παρίστανται ως πολιτική αγωγή, το Συμβούλιο Εφετών έδωσε λύση στη διαφωνία μεταξύ εισαγγελέα και ανακρίτριας και αποφάσισε να γίνει αναπαράσταση της διπλής δολοφονίας για να διευκρινιστεί ο ρόλος που έπαιξε το πρόσωπο αυτό.

Παλαιότερα άρθρα: