Νέο Αεροδρόμιο Πάρου: τί απαντά ο Τσίπρας σε ΝΔ;

aeroplano
Διαβάστε επίσης

Το Μέγαρο Μαξίμου επανήλθε, από νωρίς χθες το πρωί, βάλλοντας κατά της Συγγρού σχετικά με τους ισχυρισμούς του κ. Αδ. Γεωργιάδη για κουστωδία 54 κυβερνητικών και τριήμερη παραμονή στην Πάρο, με αφορμή το νέο αεροδρόμιο Πάρου.

Η Συγγρού στηλίτευσε την επιλογή του κ. Τσίπρα να «κόβει κορδέλες», όπως ανέφερε ο κ. Γ. Κουμουτσάκος, χωρίς να αναγνωρίζει τη συμβολή προηγούμενων κυβερνήσεων. «Για να φτάσουμε στην ημέρα των εγκαινίων, εργάστηκαν πολλοί άνθρωποι και μια σειρά κυβερνήσεων… τέτοια έργα που θα είναι αποτέλεσμα συλλογικών προσπαθειών και διαδοχικών κυβερνήσεων θα υπάρξουν και στο μέλλον», προσέθεσε ο κ. Κουμουτσάκος, στέλνοντας και ένα σαφές μήνυμα για το νέο στίγμα πολιτικού πολιτισμού που η Ν.Δ., ως κυβέρνηση, θα θελήσει να εκπέμψει.

Διεμήνυσε ότι η τακτική αποκλεισμού των προηγούμενων κυβερνήσεων είναι καταδικαστέα και ότι «η Νέα Δημοκρατία θα αλλάξει τη σημερινή πρακτική μη αναγνώρισης της συμβολής των προηγούμενων κυβερνήσεων. Θα αναγνωρίζει έμπρακτα το έργο όλων εκείνων που θα έχουν συμβάλει στην πορεία του χρόνου, γιατί, πρώτα απ’ όλα, αυτό απαιτεί η συνέχεια του κράτους».

Στα λεγόμενα της Συγγρού απάντησε ο ίδιος ο κ. Τσίπρας, λίγη ώρα αργότερα, από τον αερολιμένα της Πάρου. Χωρίς βέβαια να αποδώσει τα όποια εύσημα στις όποιες προσπάθειες των προκατόχων του, σχολίασε πως «το αεροδρόμιο δεν ανήκει σε καμιά κυβέρνηση και σε καμιά εξουσία, παρά μονάχα στους πολίτες της Πάρου, στον λαό της Πάρου».

Παλαιότερα άρθρα: