Νέο κείμενο Μαζιώτη από τα Διαβατά: Προγραμματίζεται νέο τρομοκρατικό χτύπημα;

MAZIWT-ROUPA
Διαβάστε επίσης

Με κάθε τρόπο ο κρατούμενος Νίκος Μαζιώτης και η συμβία του, Π. Ρούπα, δηλώνουν παρόντες κυρίως μέσα από τα κείμενά τους, τα οποία χαρακτηρίζονται πολιτικοοικονομικά Μανιφέστα, κυρίως αυτά τις καταζητούμενης συντρόφισσας του φερόμενου ως «ηγέτη» του «Επαναστατικού Αγώνα».

Δυο ημέρες, λοιπόν, έπειτα από πολιτικοοικονομικό Μανιφέστο τις Π. Ρούπα σε εκδήλωση για των «Ένοπλο Αγώνα» στο Πολυτεχνείο, σήμερα ήρθε η σειρά του Ν. Μαζιώτη να αναρτήσει κείμενο – καταγγελία, μέσα από τις φυλακές Διαβατών, καθώς, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, με παρέμβαση του Άδωνη Γεωργιάδη του απαγορεύθηκε από την Διεύθυνση των Φυλακών να χρησιμοποίησει τα καρτοτηλέφωνα προκειμένου να μιλήσει τηλεφωνικά στην συγκεκριμένη εκδήλωση που μοιράστηκε και το κείμενο της συμβίας του.

Όπως αναφέρει το Newsit, αυτές οι απανωτές εμφανίσεις τόσο της Π. Ρούπα όσο και του Νίκου Μαζιώτη, έχουν δημιουργήσει την αίσθηση στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία πως το ζευγάρι, θέλει να δημιουργήσει αρχικά ένα κίνημα συμπαράστασης προς το πρόσωπό τους, ενώ παράλληλα να δημιουργηθεί με τον τρόπο αυτό, μια δεξαμενή άμεσης στρατολόγησης νέων μελών στο «ένοπλο κίνημα».

«Οι κινήσεις τους είναι συγκεκριμένες και στοχευμένες. Τόσο από τον Μαζιώτη όσο και από την Ρούπα, ενώ υπάρχει κι ένα δίκτυο προσώπων που ουσιαστικά βοηθά την «σύντροφο» του Μαζιώτη. Για το λόγο αυτό θέλουν με τις συνεχείς τους εμφανίσεις μέσα από τα κείμενά τους να διευρύνουν αυτό το κύκλο… άλλωστε στο λεγόμενο Αντιεξουσιαστικό χώρο έρεισμα έχουν και μάλιστα μεγάλο καθώς από αυτό το χώρο προέρχονται ιδεολογικά», λέει με νόημα στο Newsit Αξιωματικός τις ΕΛ.ΑΣ, ο οποίος έχει γνώση των ερευνών για την τρομοκρατία.

Νέο τρομοκρατικό χτύπημα;

Μάλιστα και σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit, αυτές οι απανωτές εμφανίσεις είναι δυνατόν να συνοδευτούν ακόμα και από τρομοκρατικό χτύπημα, καθώς ένα δίκτυο υποστήριξης τις συμβίας του Νίκου Μαζιώτη στο να κρύβεται από τις Αρχές υπάρχει και δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο οι άνθρωποι αυτοί να ενεργοποιηθούν και στο επιχειρησιακό κομμάτι του «Επαναστατικού Αγώνα».

Άλλωστε το γεγονός όχι μόνο της εκδήλωσης της Παρασκευής στο Πολυτεχνείο αλλά και το γεγονός πως μοιράστηκε κείμενο της Π. Ρούπα σε εκατοντάδες αντίτυπα, δείχνει ότι υποστήριξη προς το πρόσωπο τις συμβίας του Ν. Μαζιώτη υπάρχει και φρόντισε όχι μόνο για την μεταφορά αλλά και στο να φωτοτυπηθεί το κείμενο, προκειμένου να μοιραστεί στην εκδήλωση.

Τέλος, μια από τις αναφορές τόσο της Π. Ρούπα όσο και του Νίκου Μαζιώτη στο «Ευρωπαϊκό Ένοπλο κίνημα» κάνει τους Αξιωματικούς τις Αντιτρομοκρατικής να πιστεύουν πως υπάρχει επαφή με ξένους συντρόφους τους στην Ευρώπη, οι οποίοι έχουν τις ίδιες απόψεις και είναι δυνατόν να κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση.

Παλαιότερα άρθρα: