Ντόρα η Καραμανλική

Ntora_h_Karamanlikh
Διαβάστε επίσης

Η επιλογή στην πολυπόθητη θέση του Έλληνα επιτρόπου στην Κομισιόν στον τέως Υπουργό Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο φαίνεται πως δημιούργησε νέες ανακατατάξεις στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας καθώς παρά την αποφυγή έκφρασης δημόσιας δυσαρέσκειας από την κ. Μπακογιάννη, η ίδια φαίνεται πολύ ενοχλημένη από την επιλογή του Αντώνη Σαμαρά και δεν σκοπεύει να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια.

Η άτυπη και παρασκηνιακή διαμάχη μεταξύ Σαμαρά – Μπακογιάννη (η οποία κρατά ήδη από την εκλογή νέου προέδρου στην ΝΔ το 2008) φαίνεται πως παίρνει πλέον ξανά σάρκα και οστά, καθώς η βουλευτής της ΝΔ δεν χάνει ευκαιρία να έρχεται σε άτυπες συναντήσεις με εκπροσώπους των τοπικών ΝΟΔΕ σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας και αν βρεθεί, ενώ φήμες θέλουν την κυρία Μπακογιάννη να έχει στο τέλος Αυγούστου και κανονισμένη συνάντηση με τον Κώστα Καραμανλή στην Ραφήνα.

Το ρεπορτάζ επιβεβαιώνουν και οι φωτογραφίες της κ. Μπακογιάννη από το γρήγορο ταξίδι της στη Χίο για την βάφτιση της κόρης του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και προσωπικού της φίλου κ. Κώστα Τριαντάφυλλου, όπου δεν έχασε την ευκαιρία να συναντηθεί με τοπικά στελέχη της ΝΟΔΕ που είναι φύλλα προσκείμενα στο Καραμανλικό μπλοκ, σύμφωνα με στελέχη της γαλάζιας παράταξης στη Χίου.

Η κρητικιά βουλευτής, ήδη έχει αρχίσει και παρασκηνιακές επαφές με σημαίνοντα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος προκειμένου να βολιδοσκοπήσει προθέσεις εν όψει του συνεδρίου «Πανστρατιά» που εξήγγειλε ο πρόεδρος της Βουλής κ. Μεϊμαράκης, όπου φαίνεται πως θα πραγματοποιήσει την πρώτη της «προειδοποιητική βολή» κατά της ηγεσίας.

Το γεγονός άλλωστε επιβεβαίωσε δια της μεθόδου «της εις άτοπον απαγωγής» και ο τέως κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Ευάγγελος Αντώναρος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Παλαιότερα άρθρα: