Ο 50χρονος Θεσσαλονικιός που διοργάνωσε διαμαρτυρία υπέρ της ψήφου των 18άρηδων (ΒΙΝΤΕΟ)

ba65eb661e26c717f2065acd05e41a8a_XL
Διαβάστε επίσης

Διοργάνωσε διαμαρτυρία στη Θεσσαλονίκη για να έχουν δικαίωμα ψήφου σε αυτές τις εκλογές και οι δεκαοκτάχρονοι. Ο λόγος για τον 50χρονο ελεύθερο επαγγελματία από την Θεσσαλονίκη, Αντώνη Κρυζαλιώτη, ο οποίος απηύθυνε σήμερα κάλεσμα, στον Λευκό Πύργο, για να στηρίξει με τον τρόπο του τη συμμετοχή των νέων ανθρώπων στην εκλογική διαδικασία.

Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν ελάχιστοι 18χρονοι, ωστόσο ο ίδιος δεν απογοητεύεται και δηλώνει πως η μικρή συμμετοχή οφείλεται στο λίγο χρόνο που είχε στη διάθεσή του για να οργανώσει διαδικτυακά την εκδήλωση.

Ο κ. Κρυζαλιώτης μιλώντας στο thestival.gr, τόνισε πως αφορμή για να διοργανώσει αυτή τη διαμαρτυρία ήταν η δήλωση του πρωθυπουργού πως οι 18χρονοι είναι ανώριμοι και επηρεάζονται εύκολα.

«Είμαι σίγουρος πως υπάρχουν νέοι έχουν κριτική σκέψη και μπορούν να κάνουν καλύτερες προτάσεις από πολλούς ανθρώπους σαν εμάς που είμαστε μεγαλύτεροί τους. Θέλω να ζητήσω από τον κ. Σαμαρά με το ίδιο θάρρος που χρησιμοποίησε πηγαίνοντας στο Παρίσι για να διαδηλώσει υπέρ της δημοκρατίας, με το ίδιο θάρρος να κάνει ότι χρειάζεται αυτή τη στιγμή για να ψηφίσουν και οι 18άρηδες στις εκλογές.» δήλωσε στην κάμερα του thestival, o κ. Κρυζαλιώτης.

Παλαιότερα άρθρα: