Ο Αμβρόσιος ξαναχτυπά: Οι μουσουλμάνοι θα γίνουν αφεντικά μας! Εμείς όμως κάνουμε την υπέρβαση και τους δίνουμε ένα πιάτο φαί.

amvosios
Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Μπαλτάς

Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων, αντί για τη θυσιαστική αγάπη προς τον ταλαιπωρημένο αδελφό, διδάσκει ξανά τη φοβία, την εσωστρέφεια και την εγκατάλειψη.

Στο προσωπικό του blog ανήρτησε κείμενο που πολιτικολογεί ακραιφνώς, εν είδη αντιπολίτευσης και αναφέρεται στο «μεγάλο κίνδυνο» από την εισροή προσφύγων στη χώρα.

«Στίς εικόνες, που σας παρουσιάζουμε σήμερα, αγαπητοί μου φίλοι του παρόντος Blog, βλέπετε μερικούς πρόσφυγες, που έρχονται στην Ελλάδα μας για να απολαύσουν ………..τον ήλιο μας! Σύμφωνα με την δήλωση της Υπουργού κυρίας Τασίας Χριστοδουλοπούλου «απλά το πρωΐ λιάζονται» και εν συνεχεία «εξαφανίζονται»!!!!» είναι η πρόταση με την οποία ξεκινά το κείμενο, διανθισμένο με φωτογραφίες, πρωτοσέλιδα εφημερίδων και άλλα λες και πρόκειται για επαγγελματία δημοσιογράφο, Μέσου Ενημέρωσης που αντιπολιτεύεται την κυβέρνηση!

Το παραλήρημα του σεβασμιότατου που έχει αποπροσανατολιστεί εντελώς από το ρόλο του αλλά και από τη διδασκαλία της ίδιας της ορθόδοξης εκκλησίας, συνεχίζεται με συγκεκριμένες θέσεις τύπου Μανιφέστο, όπως:

«Έχουμε εκτεθή δημοσίως, ισχυριζόμενος, ότι έπειτα από δύο-τρείς δεκαετίες οι Ισλαμιστές – μετανάστες θα είναι τά αφεντικά στον τόπο μας, εμείς δε «ξένοι» στην Πατρίδα μας.» ή «Οι Μουσουλμάνοι τότε θα είναι οι Νοικοκυραίοι και τα παιδιά σας ή τα εγγόνια σας οι υπηρέτες! Εκείνοι θα είναι οι Εργοδότες και τα παιδιά σας οι εργάτες!».

Τον σεβασμιότατο αφήνει παγερά αδιάφορο το αν ο εργοδότης σήμερα είναι μια πολυεθνική που έχει την έδρα της στο Λουξεμβούργο, δεν πληρώνει φόρους στην Ελλάδα και ξεζουμίζει τους εργαζόμενους ή αν πρόκειται για κάποιο έλληνα εργοδότη που κυνηγάει τους εργάτες με την καραμπίνα και τους πετάει ένα κομμάτι ψωμί ίσα για να μην πεθάνουν, βλ. Μανωλάδα. Το μόνο που τον απασχολεί είναι αν οι εργοδότες του αύριο θα είναι μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα.

«Η αθρόα εισροή Μουσουλμάνων Μεταναστών αποτελεί ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ για την Ελλάδα μας.

Η Ορθόδοξη Χριστιανική Ελλάδα μας, δεν κινδυνεύει απλώς! Χάνεται! Λίγο-λίγο εξαφανίζεται!» προειδοποιεί ο Αμβρόσιος.

Εμείς απλά έχουμε την αίσθηση ότι τα πραγματικά πλήγματα στην «Ορθόδοξη Χριστιανική Ελλάδα μας» είναι κάτι τύποι σαν τον Αμβρόσιο και όχι οι ποσοστώσεις σε διαφορετικά θρησκεύματα ανάμεσα στους πολίτες.

Το εξωφρενικό είναι ότι τα παραπάνω αποτελούν πρόλογο για να καταλήξει ότι: «Δικαιούται ένα πιάτο φαγητό και ένα κεραμίδι, προκειμένου να προστατεύσουν την ύπαρξή τους!

Έτσι, λοιπόν, πραγματοποιώντας μια «υπέρβαση», αποφασίσαμε να δώσουμε σε μερικούς ένα χάδι αγάπης, ένα πιάτο φαγητό, ένα μικρό χρηματικό βοήθημα σε γονείς, που έχουν βρέφη και νήπια κοντά τους, λίγα κομμάτια παιδικού ιματισμού και μερικές λιχουδιές για τα μικρά παιδάκια!»

Χαιρόμαστε που τουλάχιστον σκοπεύει με κάποιο τρόπο να βοηθήσει τους ταλαίπωρους αυτούς ανθρώπους, κάτι που σίγουρα τον ξεχωρίζει από τους πρώην ομοϊδεάτες του της Χρυσής Αυγής. Ωστόσο πρόκειται για σχιζοειδή περίπτωση την οποία πρέπει να κοιτάξει…

Παλαιότερα άρθρα: