Ο βαρυποινίτης Στεφανάκος ξεκαθαρίζει τι συνέβη με τον Τσοχατζόπουλο

tso_stefa
Διαβάστε επίσης

Ο βαρυποινίτης Βασίλης Στεφανάκος, ξεκαθαρίζει μια και καλή το πως προκλήθηκε το επεισόδιο με τον Άκη Τσοχατζόπουλο:

“Εδώ στη Στ’, τη VIP -υποτίθεται- πτέρυγα, πέφτει διαρκώς το ρεύμα από τη χρήση των ανεμιστηρων το καλοκαίρι και των θερμοσυσσωρευτών τον χειμώνα. Κι όταν κόβεται πάμε και σηκώνουμε τις ασφάλειες στον ηλεκτρικό πίνακα. Έτσι έγινε κι εκείνη την ώρα. Μόλις σήκωσε κάποιος τις ασφάλειες ο Άκης Τσοχατζόπουλος άρχισε να φωνάζει “θα μας κάψετε ζωντανούς όλους εδώ μέσα” και διάφορα άλλα, αφού είναι γνωστός ο οξύθυμος και υπερβολικός χαρακτήρας του. Κι επειδή έχω μια καλή σχέση μαζί του, τον πλησίασα και του ζήτησα να ηρεμήσει. Η μια κουβέντα έφερε την άλλη και αγριέψαμε… Όταν διάβασα ότι τον χτύπησα, εξοργίστηκα. Δεν έχω εμπλακεί ποτέ σε τέτοιου είδους επεισόδια στα 9 χρόνια που είμαι φυλακή. Πόσω μάλλον όταν απέναντί μου βρίσκεται ένας άνθρωπος 77 ετών.”

“Λογοφέραμε, αλλά δεν τον άγγιξα. Δεν θα χτυπούσα ποτέ έναν ηλικιωμένο άνθρωπο. Από την άλλη πλευρά, δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε να είναι ενοχλητικός”, τονίζει. Ο ίδιος συμπληρώνει, “σήμερα (σ.σ. Χθες) πήγαμε στον εισαγγελέα των φυλακών, για εξηγήσεις, καθώς διετάχθη πειθαρχική έρευνα. Το μεταξύ μας επεισόδιο χαρακτηρίστικε λήξαν, αφού ούτε εκείνος είπε πως χειροδίκησα εναντίον του”.

Όσο για την υποτιθέμενη μεταφορά του Άκη Τσοχατζόπουλου στο νοσοκομείο ο Βασίλης Στεφανάκος δηλώνει: “Αυτά είναι αστεία και μόνο που ακούγονται. Το ίδιο βράδυ ο Άκης τριγυρνούσε μέσα στην πτέρυγα.”

Παλαιότερα άρθρα: