Ο ΕΝΦΙΑ έκοψε «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

xamogelo-tou-paidiou
Διαβάστε επίσης

Σε 57.313,31 ευρώ ανέρχεται το ποσό ΕΝΦΙΑ που καλείται να πληρώσει «Το Χαμόγελο του Παιδιού», χωρίς να λαμβάνει καμία κρατική χρηματοδότηση.

Ο πρόεδρος του «Χαμόγελου», Νίκος Γιαννόπουλος, έκανε λόγο για «προδοσία»:

«Είχαν συμφωνήσει όλα τα κόμματα ότι θα δεχόντουσαν μια τέτοια διαδικασία και θεωρούσαμε ότι δεν υπήρχε περίπτωση κάποιος να διαφωνήσει. Το σχέδιο νόμου ήταν έτοιμο. Αλλά, δυστυχώς, όπως πάντα, προδοθήκαμε», δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Δεν ζητάμε τίποτε άλλο εκτός από το δίκιο, το δίκιο για το “Χαμόγελο του Παιδιού” και για όποιο άλλο “χαμόγελο” που προσφέρει αντίστοιχο έργο αλλά και για πολλές οικογένειες που πληρώνουν ΕΝΦΙΑ και βιώνουν αυτή τη στιγμή μια κατάσταση ακόμα πιο άδικη από τη δική μας. Αυτοί οι άνθρωποι που μας στηρίζουν και μας δίνουν χρήματα είναι άνθρωποι που έχουν οι ίδιοι διαλυθεί οικονομικά, συνεπώς μας προσφέρουν κάτι που είναι πολύ σημαντικό».

Απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο κύριος Γιαννόπουλος ζήτησε την ευθεία παρέμβασή του για την επίλυση του ζητήματος: «Η τελευταία μας ελπίδα είναι να του ζητήσουμε να πάρει το θέμα πάνω του, να μην το αφήσει σε άλλους.»

Παλαιότερα άρθρα: