Ο καθηγητής που κάνει φροντιστήριο σε πλουσιόπαιδα

kathigitis plousiopaida frontistirio
Διαβάστε επίσης

Κάθε πρωί ο Anthony Green ξυπνάει στο άνετο διαμέρισμά του στο Μανχάταν, παραγγέλνει καφέ από γειτονική καφετέρια και ίσως μια ολόφρεσκη ομελέτα. Ακολούθως, από τις 7:30 το πρωί μέχρι τις 5 ή 6 το απόγευμα, από το τραπέζι της κουζίνας και μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή του διδάσκει μαθηματικά σε μαθητές λυκείου, που πρέπει να έχουν πλούσιους γονείς.

Ο Green θεωρείται, γράφει το Business Insider, ένας από τους κορυφαίους καθηγητές-φροντιστές στη Νέα Υόρκη βοηθώντας νεαρά παιδιά να περάσουν με επιτυχία τις εξετάσεις για μια θέση σε κάποιο ακριβοθώρητο κολέγιο. Το ιδιαίτερο σε αυτόν τον δάσκαλο, είναι ότι ο μισθός του είναι αυτός ενός υψηλότατου στελέχους πολυεθνικής: χρεώνει 1500 δολάρια τα 90 λεπτά! Οπότε οι μαθητές του δεν είναι παρά τα πλουσιόπαιδα των ΗΠΑ.

Ο ίδιος πάντως-διδάσκει μέσω Skype-, εξασφαλίζει σε σχεδόν κάθε μαθητή του την επιτυχία για λαμπρές σπουδές. Σύμφωνα μάλιστα με το site του, έχει δική του εταιρεία την Test Prep Authority, οι επιδόσεις του είναι οι υψηλότερες από κάθε καθηγητή, μάθημα ή πρόγραμμα των ΗΠΑ.

frontistirio kathigitis plousioi

frontistirio kathigitis plousioi2

Παλαιότερα άρθρα: