Ο καιρός αύριο: η πρόβλεψη για την Τετάρτη 6 Ιουλίου

kairos
Διαβάστε επίσης

Ο καιρός αύριο: Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αυξημένες στα ανατολικά και τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά, με πιθανότητα τοπικών βροχών στην Κεντρική Μακεδονία και από το μεσημέρι τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά τμήματα περιμένουμε την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 30 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 27 έως 33 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 25 έως 32 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 25 έως 30 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 25 έως 34 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και τοπικά στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, ενώ εξαίρεση θα παρουσιάσει το Βορειοδυτικό Αιγαίο, όπου θα πνέουν ασθενείς άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων και αργότερα νοτιοανατολικοί μέτριοι 4-5 μποφόρ. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και αργότερα από δυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Παλαιότερα άρθρα: