Ο καιρός αύριο: η πρόγνωση για την Παρασκευή 15 Ιουλίου

kairos
Διαβάστε επίσης

Ο καιρός αύριο: Την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016 αναμένεται αρχικά αίθριος καιρός σε ολόκληρη τη χώρα. Από το μεσημέρι όμως θα αρχίσουν να αναπτύσσονται νεφώσεις στη δυτική και βόρεια χώρα οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν. Από το απόγευμα και έπειτα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς όμβροι ή καταιγίδες κυρίως στην Ήπειρο, στη δυτική Στερεά και Πελοπόννησο και στα ορεινά της Μακεδονίας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 15 έως 35 βαθμούς, στη Θεσσαλία, στην κεντρική και ανατολική Στερεά και στην ανατολική και νότια Πελοπόννησο από 20 έως 37, στην Ήπειρο, στη δυτική Στερεά, στη κεντρική και βορειοδυτική Πελοπόννησο και στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 31, στα νησιά του Αιγαίου από 18 έως 36 και στην Κρήτη από 17 έως 37.

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ όμως προς το βράδυ θα γίνου δυτικοί και νοτιοδυτικοί 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Στο νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές γενικά διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, σταδιακά όμως από το μεσημέρι θα γίνουν δυτικοί 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ.

Παλαιότερα άρθρα: