Ο καιρός αύριο: η πρόγνωση για την Τετάρτη 13 Ιουλίου

kairos
Διαβάστε επίσης

Ο καιρός αύριο: Την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016 στην κεντρική και δυτική Στερεά, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία και τη Μακεδονία αναμένονται τοπικές νεφώσεις που κατά τόπους τις θερμές ώρες της ημέρας θα είναι αυξημένες. Τοπικές βροχές ή όμβροι θα εκδηλωθούν κυρίως στα ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις κυρίως τις θερμές ώρες της ημέρας.

Η θερμοκρασία στην Στερεά Ελλάδα, τη Θεσσαλία, τη Μακεδονία και τη Θράκη θα κυμανθεί από 18 έως 35 βαθμούς στην Ήπειρο και την Πελοπόννησο από 19 έως 32, στα νησιά του Ιονίου από 21 έως 32, στα νησιά του Αιγαίου απο 19 έως 34 και στην Κρήτη από 18 έως 31.

Στο βορειοανατολικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ με εξασθένηση προς το βράδυ. Στο υπόλοιπο βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Στο νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες και βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπκά 6 μποφόρ. Προς το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς και βορειοδυτικούς 2 έως 4 και στα ανατολικά 5 έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ.

Παλαιότερα άρθρα: