Ο καιρός για αύριο Σάββατο 25-04-2015

kairos_10
Διαβάστε επίσης

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις στις περισσότερες περιοχές της χώρας με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, στο Βόρειο και Βορειοανατολικοί Αιγαίο και στα ορεινά της Κρήτης, περιμένουμε το Σάββατο 25 Απριλίου 2015. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, ενώ οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 21 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 8 έως 21 στην Ήπειρο και στην Κεντρική Ελλάδα, από 10 έως 22 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 8 έως 17 στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου και από 10 έως 21 βαθμούς στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ και τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ και στο Νότιο Αιγαίο ανατολικοί νοτιοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι.

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με παροδική βροχή ή καταιγίδα, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Νεφώσεις με παροδική βροχή ή καταιγίδα, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι.

Παλαιότερα άρθρα: