Ο καιρός για αύριο Τετάρτη 03-06-2015

kairos-zesti
Διαβάστε επίσης

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ηπειρωτικά, στο Αιγαίο και τη Βόρεια Κρήτη, με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα Δωδεκάνησα τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες και ενισχυμένους βόρειους ανέμους στο Αιγαίο περιμένουμε την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 31 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 20 έως 28 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 15 έως 31 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 19 έως 24 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη (τοπικά στη Νότια Κρήτη η μέγιστη θα φτάσει τους 27 βαθμούς Κελσίου), 19 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και τοπικά στα κεντρικά και βόρεια σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, ενώ στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ.

Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Σαρωνικό μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στα ανατολικά ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Παλαιότερα άρθρα: