Ο καιρός για Πέμπτη 24-12-2015

hliofaneia_KRYO-kairos
Διαβάστε επίσης

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες αραιές νεφώσεις, αυξημένη υγρασία και τοπικά πυκνές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες, περιμένουμε την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015. Νωρίς το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα εκδηλωθεί κατά τόπους παγετός.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 έως 14 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από -2 έως 16 στη Βόρεια Ελλάδα, από -1 έως 17 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα και στην Ήπειρο, από 2 έως 20 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 6 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και από 8 έως 18 βαθμούς στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς και στο υπόλοιπο Αιγαίο βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια, αυξημένη υγρασία και περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με αρκετό κρύο νωρίς το πρωί και τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.

Πηγή: meteo.gr

Παλαιότερα άρθρα: